Illúzió

Hihetetlenül tehetséges ez a fickó, másfél perces ámulat! (videó)

A világ egyik legtehetségesebb és leggyorsabb kezű festője a következő videó szereplője. A D. Westry művésznévre hallgató művész egy tévéműsorban mutatta meg, hogy mit tud kihozni magából mindössze másfél perc alatt. Még a sokat látott America’s Got Talent zsűrijének is leesett az álla, amikor elkészült a remekmű.

 

 

1

Mikor D. Westry ecsetet ragadott, gyorsan kezdtek fogyni a másodpercek, a vásznon még csak pár görbe csík, furcsa alakzat jelent meg. A zsűri is azon kezdett sugdolózni, hogy biztosan a nagy feszültség és nyomás miatt a festőnek nem fog ez az alkotás nagyon jól sikerülni.

Harminc másodperc alatt még csak fehér vonalakat sikerült felfestenie, a stúdióban mindenki nagyon izgult és szurkolt a fiatal művésznek.

Az ítészek közül csak Sharon Osbourne volt bizakodó, ő hitt a művészben. Ahogy éppen lejárt a másfél perc, a gyorskezű festő csak annyit tett, hogy megfordította a képet, amely egy idősödő férfi portréját ábrázolta. Mondani sem kell, hogy mekkora ovációt kapott a nézőktől, de természetesen a zsűritől is.

Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!