Illúzió

Különös függőségekben szenvedő sztárok

Mindenkinek lehetnek különös szokásai, ez alól a sztárok sem kivételek. Néhány celeb nem is titkolja addikcióját, elmondja a világnak furcsa függőségeit.

 

 

Ozzy Osbourne – gabonapehely imádat. 
Hiszitek vagy sem, Ozzy annyira oda van egy bizonyos reggelizőpehelyért, hogy amikor nem volt elérhető a piacon, magát a gyárat kereste fel és rendelt is egy jó nagy adaggal, nehogy még egyszer nélkülöznie kelljen.

1

Michelle Williams – rákattant a netre. 
Barátaival és szeretteivel szinte már csak e-mailben és chaten beszélt, hosszú leveleket és üzeneteket váltva. Michelle rádöbbent, hogy kicsúszott kezéből az irányítás és felhagyott netes szokásaival, helyette tollal ír papírra levelet, ezt küldi el, ha mondanivalója van.

1

Kanye West – pornófüggő.
Az énekes-producer nem rejti véka alá különös szükségleteit, pornómagazinjait és videóit napjában többször is megtekinti függetlenül attól, hogy épp a stúdióban vagy a repülőn utazik.

1

Jack Black – jeges zöld tea.
Jack akkor szokott rá a zöld teára, amikor leszokott a dohányzásról. Azóta nem is mond le a frissítő italról, de összehasonlítva korábbi függőségével, ez egy igen jó csere volt.

1

Ben Affleck – póker mánia.
A legnagyobbaktól tanult és tudását nem fél kamatoztatni. 2004-ben megnyerte a California State Poker bajnokságot is. Rossz nyelvek szerint kapcsolata Jennifer Garnerrel a kártyafüggőség miatt romlott meg.

1

Jennifer Aniston – repülés rituálé. 
Jennifer a biztonságos repülőút érdekében mindig jobb lábbal lép a fedélzetre, és biztos, ami biztos, még 3-szor dobbant a szőnyegen, szintén jobb lábbal, mielőtt felszállna a gép.

1

Katy Perry – fogmosás mánia.
Katy naponta legalább 6-szor mos fogat és mindig van otthon tartalékban legalább 20 új fogkeféje.

1

Robert Pattinson
-a színész saját bevallása szerint, nem tudna létezni diétás cola és az Antiques Roadshow nevű televíziós program nélkül.

1

Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!