Illúzió

Filmcsillagok, akik fura párt választottak maguknak (fotók)

Az összeállításunkban szereplő filmcsillagok kapcsolatait elnézve, tényleg elhisszük, hogy a szerelem vak.

 

 

Ha meglátjuk napjaink legnépszerűbb színészeit és színésznőit arra gondolunk, hogy gyönyörű nők és sármos pasik hevernek a lábaik előtt. A látszat néha csal.
1. Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy
A számtalan gyerekfilmből és sorozatból ismert Mary-Kate Olsen az utóbbi időben inkább a drog és alkoholproblémái miatt volt az újságok címlapján, azonban amikor kiderült, hogy a 45 éves Olivier Sarkozy eljegyezte, még az eddiginél is több témát adott a pletykalapoknak. Sokan azt hitték, hogy az apja…
1

2. Macaulay Culkin és Mila Kunis
Kevesen tudják a gyönyörű színésznőről, hogy 8 évig (2002-2010) élt együtt a Reszkessetek, betörők! sztárjával, Macaulay Culkinnal.
1

3. Hayden Panettiere és Wladimir Klitschko
Sokan azt mondják, hogy nem a külső a legfontosabb egy kapcsolatban. Hayden Panettiere és Wladimir Klitschko a bizonyíték arra, hogy a magasság sem, ugyanis a 38 éves bokszoló 198, míg jegyese 157 centi magas.
1

4. David Gallagher és Megan Fox
Ha valaki, akkor Megan Fox szinte bárkit megkaphatna. Pont ezért lepődtek meg olyan sokan akkor, amikor összejött a Hetedik mennyországból ismert David Gallagherrel. Kapcsolatuk nem is tartott tovább egy évnél.
1

5. Jennifer Aniston és Adam Duritz
Valószínűleg Jennifer Aniston neve mindenki számára ismerős. De hogy kicsoda Adam Duritz?  Ő a Counting Crows rockbanda frontembere. 1995-ben randiztak egymással!
1

6. Salma Hayek és François-Henri Pinault
Újabb gyönyörű színésznőt írhatunk fel a listánkra, aki ugyancsak számtalan pasi közül válogathatna. Ő azonban a francia üzletembert, François-Henri Pinault-ot választotta.
1
6+1. Kate Hudson és Chris Robinson
Az Oscar-díjra jelölt színésznőt sem értették akkor, amikor hozzáment Chris Robinson énekeshez. 7 év házasság után végül Robinson adta be a válási papírokat, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Állítólag a színésznő közel került az Én, a nő és plusz egy főbeli partneréhez, Owen Wilsonhoz.
1

Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!