Illúzió

Lapos, izmos has, felülések nélkül! (mozgó képek)

Feszes hasunk nem csak az unalmas felülésektől lehet, kipróbálhatunk számtalan izgalmas gyakorlatot is. Ezt a négy gyakorlatot rendszeresen végezve, pár hét alatt leadhatjuk a csípőnk környékén felgyülemlett pluszkilókat. (Figyelj arra, hogy szabályosan végezd a feladatokat!)

 

 

Lábemelés

Helyezkedjünk el a képen látható módon. Emeljük fel a lábunkat nagyjól fél méter magasra, közben csípőnk maradjon párhuzamos a talajjal. Tartsuk a levegőben néhány másodpercig, majd engedjük le. Ismételjük meg a gyakorlatot 30-szor, majd tegyük ugyanezt a másik lábunkkal is.

1

Csípőemelgetés

Helyezkedjünk el a képen látható módon. Miközben támasztjuk magunkat egyik karunkkal, emeljük meg finoman a csípőnket, majd engedjük le csaknem a talajig. Fontos, hogy gerincünk és testünk végig egyenes maradjon. Ismételjük meg a gyakorlatot 20-szor, majd forduljunk meg és csináljuk meg ezt a másik oldalon is.

1

Felemelkedés

Helyezkedjünk a képen látható módon, alkarunkkal támasszuk meg a testünket, majd emelkedjünk fel úgy, hogy először az egyik karunkat egyenesítjük ki, majd a másikat is. Ismételjük meg a gyakorlatot 20-szor, de akinek már jól megy, az emelheti a mennyiséget.

1

Térdhúzás

Helyezkedjünk el a képen látható módon, majd az egyik térdünket oldalt húzzuk fel a karunkig úgy, hogy szinte megérintse azt. Csináljuk meg a gyakorlatot 10-szer, majd ismételjük meg a másik lábunkkal is.

1

Ha tetszettek a gyakorlatok, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Forrás: www.femcafe.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!