Illúzió

70.720.000 Ft és 10 év kellett, hogy így nézzen ki!

A teljesen átlagos kinézetű Rodrigo Alves légiutas kísérőként dolgozott, míg rá nem tört a tökéletesség iránti vágy. Az utóbbi tíz évben harminc szépészeti beavatkozást végeztek rajta, és ezek közül a botox még a szelídek közé tartozik.
Átoperálták az orrát, leszívták a testén lévő zsírt, hasizom- és karizom implantátumokat kapott, haját speciális keverékekkel növesztik, legutóbb pedig egyszerre hat operációt végeztetett el egy altatásban. Igaz, hogy ezért Kolumbiába kellett utaznia, mert más orvos nem vállalta a veszélyeket, de cserébe kerekebb lett az orra, szélesebb a mosolya, más vágású a szeme, és még a fülét is átszabták.

 

 

5

Rodrigo a műtétek előtt így nézett ki

Rodrigo még csak 31 éves, de már most retteg az öregedéstől. Elnézve ezt a sok műtétet, tíz év múlva valóban olyan életet élhet majd, mint Goldie Hawn és Meryl Streep a Jól áll neki a halál című filmben.

5

Műtéteinek egyike után a lábadozóban

5

A szó szoros értelmében, semmitől sem riad vissza!

Alig tudja kinyitni a szemét, lélegeznie is nehézségeket okoz, és egész nap ápolónő veszi körül, az élő Ken baba mégsem áll le az operációkkal.

5

Rodrigo, valahol a megálmodott karaktere felé, félúton…

5

… és amikor Ő sem, és mások sem sejtették, hogy egyszer Ő lesz Ken…

Forrás: Mirror

Szerző: Gini Papp - Illúzió

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Anikó Lakatos says:

    Honnan a szarból volt ennyi pénze erre a baromságra?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!