Illúzió

Imádnivaló sorozat, amit az apa készített Down-szindrómás kisfiáról

A thatdadblog.com egy tervező és fotós férfi, Alan, naplója az apai élet örömeiről és nehézségeiről. Alan Utah-ban (USA) él feleségével és 5 gyermekével, akik közül a legkisebb, Wil, Down-szindrómával született. És már útban van a hatodik gyermekük is. Ők egy szép, nagy, boldog család.

 

 

3

Alan és Wil

3

A család

A Zacc blogon temérdek fantasztikus Down-kóros emberrel ismerkedhetsz meg, akik kiemelkedően tehetségesek! Kattints ide!

Alanék 1 éves pici fia William (Wil) Lawerence egy kicsit más tehát, mint testvérei. De ez nem fogja vissza semmitől őket. Hála fotós apja Photoshop tudásának, mágikus képek készültek a tündéri kisfiúról. Alan különleges képességgel ruházta fel pici fiát a fotókon, Wil repülni tud rajtuk!
A képeket, a következő reményekkel készítette el az apa:
“A fotók, melyeken Wil repül, különleges jelentéssel bírnak számomra, mert úgy gondolom Wil különleges kihívásokkal fog szembenézni élete során. Remélem a képek azt tanítják majd meg neki, hogy fogyatékossága ellenére is megtehet bármit, amit a fejében elképzel!”
Tehát a képek Wil inspirálására születtek…
Azonkívül egy projektre is készül, melynek címe “Bringing the light”, melynek célja, hogy ösztönözzön és támogasson olyan családokat, ahol szintén Down-szindrómás gyerek van.

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

Ha még nem láttad, ki ne hagyd a Cafe de Flore c. filmet a témában

Ezt a csúszdázást minden alkalommal megnézem, ha nem lesz jó kedvem valamiért 😀

  

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!