Illúzió

Tükör teszt, nézz bele és tudd meg mit üzen a lelked!

1

 

 

Melyik tükör vonz leginkább? Nyiss be rajta, és tudd meg mi rejtőzik a lelkedben, mit raktál el a rejtett zugokban. 
A tükrök nem csak átjárók más dimenziókba, és visszatükrözik fizikai képünket, de képesek felfedni titkos énünket is. Nos, nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked tetsző tükröt és megtudni mit árul el rólad ez!

1

Tiszta a lelked. Tele van jósággal, szeretetettel és odaadással. Odafigyelsz a környezetedre, mások érzéseire és igyekszel segíteni ott, ahol csak tudsz. Mások szerint egy igazi angyal vagy. Mindig boldogságot és derűt sugárzol magadból. Képes vagy a legrosszabb dolgokban is meglátni a jót. De sokszor esel abba a hibába, hogy megengeded a többieknek, hogy visszaéljenek az áldott jó lelkeddel és kihasználjanak. Lehet, hogy ez téged nem zavar, – vagy úgymond nem tudsz róla, mert nem veszed észre – de akkor se tedd, mert a lelked lesz, akinek meg kell sínylenie mások lelki szemetét és a kihasználtság érzetét. Ne légy mások szemetesládája, sem pedig eldobhatós rongya. Illetve azt se engedd, hogy olyanba rángassanak bele, amit ellenzel, mert a tiszta, törékeny és finom lelked nem bírja elviselni a lelki terrort, az erőszakot, vagy ha meg kell hasonulnia azért, hogy más legyen.

1

Meglehetősen sötét lelked van. Ezt olyan értelemben vedd, hogy nem törekszel arra, hogy másoknak megfelelj, nem érdekel, ki, mint mond rólad, vagy mi éppen a divat. Te a saját fejed után mész és azt teszel, amit csak akarsz, mert téged senki se próbáljon megakadályozni a szabad akaratodban. Néha már-már démoni viselkedést veszel fel. Erős karizmatikus kisugárzásod tiszteletet és tekintélyt parancsol. Nagyon büszke, kissé komoly vagy és jobb, ha senki nem áll az utadba vagy próbál meg felbőszíteni. De lelked óvatosságra int, hogy olykor még a sötétben élőknek is szükségük van egy kis fényre. Alkalom adtán engedj kicsit vasakaratodból, és nem muszáj mindig erősnek lenned, különösen akkor, amikor éppen lelki bánatod van és segítségre lenne szükséged. Nem baj, ha egyszer-egyszer elgyengülsz, és hagyod, hogy a szeretteid törődjenek veled.

1

A folytonos harmóniára és békére törekszel a környezetedben és a lelkedben egyaránt. A kompromisszumok híve vagy. Nem szívleled a vitákat és a konfliktust, de ha kell, akkor kiállsz magadért és az elnyomottakért, mert utálod az igazságtalanságot. Egy igazi harcos bujkál benned. Őt pedig egy gondolkodó, elmélkedő lélekrész egészíti ki. A lassú és megfontolt döntések híve vagy, imádsz mindent részletesen átgondolni és analizálni a helyzetet és az embereket. Nagyon bölcs ember vagy. Ám a lelked arra figyelmeztet, hogy ne csüggedj, ha nem tudod egy nap alatt megváltani a világot, vagy ha nagyszabású terveid nem jönnek össze azonnal. Minden csupán idő kérdése, nem szabad ilyenkor mindent kudarcként elkönyvelned és elvetned.

1

A te lelked tele van spiritualitással és álmokkal. Imádsz a képzelet világában időzni, mindamellett, hogy széles látókörrel és megrendíthetetlen hittel rendelkezel. Mindenre van magyarázatod, mert végtelen a bölcsességed és rengeteg tapasztalatod van. Számos természetfeletti képességgel rendelkezel, mások szemében egy igazi boszorkány vagy, aki meglát, megérez dolgokat előre, kártyából jósol és mágiázik. A lelked örül is annak, hogy nem e világi hatalmakat mozgatva irányítod a saját és esetleg mások életét, de arra hívja fel a figyelmedet, hogy a mágia sem megoldás mindenre. Van, amit hétköznapi úton kell tudnod megoldani. Illetve figyelj arra is, hogy ne rugaszkodj el teljes mértékben a földtől, és ne higgy el mindenkinek mindent, mert könnyen megvezethetnek, márpedig az nagy csalódásként érne téged. Úgyhogy vigyázz a jól felépített mágikus világodra és néha gyere le a fellegek közül, hogy a valódi szeretteid között lehess.

1

A lelked egy merő szépség. Nem mindennapi szépérzéked van, és maximálisan oda figyelsz arra, hogy kívül-belül jól érezd magadat. Pontos, precíz, ambiciózus, maximalista személyiség vagy. Szereted a rendet, és imádod pontról pontra megtervezni a napodat és beosztani az idődet. De legfőbb háklid a tökéletes megjelenés, legyen szó a külsődről vagy akár arról, mit mond rólad a környezeted. Viszont jobban oda kellene figyelned arra, hogy ne ess a külsőségek csapdájában és ne nézz le másokat. Nem minden a szépség. Ne es kétségbe, ha egyik nap nem áll meg úgy hajad, ahogyan szeretnéd, vagy ha felfedezel magadon egy nevető ráncot. Mindez az idő múlásával jár és azzal, hogy vannak jobb és rosszabb napok ezt el kell fogadnod. Időnként egy kis rendetlenég, még nem maga a káosz! A túlzott maximalizmus rengeteg stresszel járhat, ezért alkalmanként engedd el magad és lazulj el! Ettől még Te ugyanaz maradsz és a környezeted is csak jobban értékel majd.

1

Egy finom hölgy lelke lakozik benned. Érzékeny, precíz, pontos, határozott jellemmel és elképzelésekkel. Kiváló szép- és esztétikai érzéked van és a természetesség híve vagy. Igyekszel magadat szemet gyönyörködtető, melegséget sugárzó tárgyakkal körbevenni. Mindemellett otthon és család centrikus vagy, a hagyományok tisztelője. Szentimentálisan ragaszkodsz az emlékeket őrző tárgyakhoz és gyakran nosztalgiázol. A lelked visszavágyódik a távoli múltba, letűnt korokba és világokba vagy csak olyan időszakokban, amikor szebb és jobb volt, mint most. Figyelj oda arra, hogy ne sokat merengj lehetetlen időutazásokon, a múltban, mert hajlamos vagy depresszióba és letargiába esni. Nincs mese, a világ folyamatosan változik, de nem jelenti azt, hogy ne tartogatna számodra a jelenben is mesés és gyönyörű pillanatokat. Élj a mának!

1

Olthatatlan lángok borítják a lelkedet. Tüzes és forróvérű vagy. Tele vagy érzelemmel, szenvedéllyel. Mindent teljes mértékig megélsz és átélsz. Ilyen hevesen is veted bele magadat az új dolgokba és a feladatokba. Szerelemre és szexualitásra éhes lelked nem ismer határokat, képes vagy másokat is ilyen buja lángokba borítani és szabályszerűen elbájolni. Sokan már ördögi nőszemélynek tartanak téged. Mindemellett, egy kitartó és elszánt harcos lelke is ott rejtőzik benned, aki a saját igazáért vagy vágyaiért komplett háborúkat kész vívni. Te aztán nem kerülöd a konfliktusokat! Csak légy óvatos, és ne élj vissza a férfiak feletti hatalmaddal és a vonzerőddel! Mert tudjuk, neked mindig tesztelned kell, hogy mire vagy képes, csak ne menj vele túl messzire! Időnként vissza kellene fognod a felhevült vágyaidat és lángjaidat, különben hamar kiégsz.

1

Lelked olyan, akár a Nap, mindig ragyog. Általában vidám, boldog, energikus, életerős, optimista személyiség vagy. Játékos és humoros a szellemiséged, mindig keresed a szórakozás lehetőségét. Utálsz unatkozni, ezért mindig újabb feladatokat, programokat találsz ki magadnak. Pörgős, izgága kisugárzásoddal könnyedén ránthatod magaddal a barátaidat, szeretteidet is. Törekedsz egy egyediségre, fontos számodra az egyén, ezért igyekszel kitűnni az átlagból. Csupán egy apróságra hívja fel a lelked a figyelmedet. Nem árt néha megállnod. A túlzott pörgés és aktivitás, a szüntelen életélvezet hajhászás következtében kifulladhatsz és kimerülhetsz. Ráadásul, ha túl gyorsan éled az életet, fennállhat annak a lehetősége, hogy átpörgeted az egészet és rádöbbensz, hogy meg se élted mindazt a jót, ami veled történt. Nyugodj le és tanuld meg lassan kiévezni a perceket és néha szimplán csak elmélkedni!

(noiportal.hu)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Sándorné Meizer says:

    Már bocsánat igaza van de ha nem vagyok ilyen,kihasználják.Ezt tették velem évekig,ezért nem tudok más lenni.csók Erzsi mama.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!