Illúzió

A kreatív anyák nem szívnak annyit ha hisztizik a gyerek! (videó)

Volt már részed áruházi hisztiben? Akkor fontos tapasztalattal vagy gazdagabb a gyereknevelés terén. Én a Szuperdada módszerét választottam, és nem bánom, mert a híresen önfejű gyerekem 4 nagyon komoly (értsd közel 1 órás falkavezér leszek ! ) hisztit csapott le, ebből az egyiket az Auchan közepén. Sosem felejtem el, egy tusfürdő volt a kezemben, amikor elhajította a cumiját másfél évesen, és nem mozdult, csak üvöltött és arra próbált rávenni, hogy felvegyem neki. Mi sem lett volna könnyebb! Felveszem osztjóvan! Na, de épp ez a lényeg ebben a hatalmi harcban ilyenkor, hogy betörjön és csicskát csináljon belőled. Igy hát nem vettem fel.

 

 

2

Óvodai jelek üzenetei, ha azt hitted volna, ha semmit nem jelent…! 🙂 ITT!

Megálltam és türelmesen magyaráztam neki, hogy ezt ő fogja felvenni, úgy ahogy ledobta, mert addig innen nem mozdulunk különben. Jött az őrület. Eldobta magát a kozmetikai cikkektől roskadozó polcok között, és vergődött, a lábával körbe-körbe hajtva magát, taknya-nyála egybefolyt és úgy üvöltött, mint akit nyúznak. Megfogtam – ahogy a dadától láttam -, megöleltem és halkan, nyugalmat erőltetve mondtam neki mit kell tennie. Persze ez egy 130 decibellel üvöltő gyerek mellett, rohadtul nem egyszerű feladat.
Közben jöttek mentek az emberek, volt aki rosszallóan csóválta a fejét, és távolabb megállva figyelte a szenvedéseimet, és volt, aki megállt és fel akarta venni a cumiját. Ott gyorsabban elvesztettem a méltóságomat és a türelmemet, egy nénire úgy rárivalltam, hogy haladjon már tovább, hogy magam is meglepődtem. 
De tudtam, ha ott és akkor betörök, csicska leszek. Ő pedig nem fog tisztelni többé. 
Szóval hagytam, hogy csapkodjon, mint hal a szatyorban, még az orrpiercingemet is úgy kiverte, hogy csillagokat láttam. Én pedig ‘türelmesen’ öleltem és amikor eszméleténél volt hiszti közben, halkan újra utasítottam, hogy vegye fel a cumit. Izzadtam, mint a ló, bőgtem és remegett az összes belső szervem, de nem adtam fel. Háromnegyed óra múlva megállt, mintha mi sem történt volna csendben lehajolt a cumiért, és kifáradva felkéredzkedett az ölembe. A kosárra mutatva kérte, hogy tegyem bele. Hüppögve, szipogva ücsörgött a sarkában, majd elaludt. 
Érdekes módon a négyből háromszor a cumijával  próbált betérdeltetni maga elé…
Ezt ugyanígy eljátszotta nem sokkal később az uszoda bejáratánál. Fogalmad nincs milyen, amikor már tudod, hogy mi fog következni, emberek jönnek-mennek, és neked nem szabad kibillenned a cél érdekében az egyensúlyodból. Akármilyen égő, akármi történik is, ki kell várnod, hogy maga vegye fel azt a rohadééééék cumit. Szóval, csak azt tudom mondani így utólag: KITARTÁS! Van értelme. 
A módszerekben te válogatsz, de ha rám hallgatsz: türelem, türelem, türelem 🙂

Ez a videó állatira tetszett, mert az anya roppant kreatívan terel és gyorsan kizökkenti már a kezdet kezdetekor fiát a drámából.

Etelka módszerrel a hiszti ellen – hát ezen is könnyezni fogsz! 😀

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!