Illúzió

És itt vannak ők, akiknek lövésük nincs miért vannak konditeremben! (videó)

1 hónapja szaggatom magam a teremben újra, aktívan. Azontúl, hogy keményen dolgozok, egy tanulmánynak tartom a helyet. Ma például egy 16 év körüli kislányka jött le segg felénél véget érő sortocskában, és melltartóban. Az öt keményen koncentráló fiú ügyet sem vetett arra amit leművelt. Különböző padokon vergődve hasazott, majd fél kilós súlyzókkal, szigorúan a tükör előtt állva csinált valamiféle gyakorlatokat. Én comb tárogatás közben gyönyörűen moziztam végig, ahogyan figyeli a fiúk reakcióját, de az csak nem akart jönni. Egy ponton megunta és elment öltözni. Valamiért kötelezőnek hiszi a nők zöme, hogy domborítson. Ott is. Közel sem a szálkásításról vagy az izomépítésről szól ez náluk elsősorban, hanem az exhibicionizmusról. Ők tudják. Én meg mulatok, és továbbra sem gondolom, hogy így kéne lemennem egy tesztoszterontól bűzlő, és kemény munkáról szóló terembe. A fiúk fel tudnak venni hosszú, bő szárú tréning gatyát, a nők miért nem? Miért érzik kötelezőnek, hogy veszettül jól mutassanak ott is? A legjobb az egészben, hogy nem is tudnak rendesen koncentrálni a feladatra, mert a ruhát igazgatják magukon. Náluk csak azok a jobbak, akiknek fogalmuk nincs arról melyik géppel mit kellene csinálniuk, de rohadt szorgalmasan tépik magukat rajtuk. Segítséget nem kérnek tudj’Isten mi okból… Mi meg nézzük őket, tátott szájjal, kerek szemmel.

 

 

1

Vállalhatatlan konditermi szerzetek című, kétrészes sorozatomban olyan képeket látsz, hogy felsírsz álmodban is. Hihetetlenül jók, tényleg kattints át, érdemes! Most pedig egy videóval örvendeztetlek meg, ígérem ez csak hozzá fog tenni a napodhoz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Györei Hajnalka says:

    Nagyon jó a videó 🙂 Igazán tanulságos! Egy hozzáfűzni valóm van, hisz a cikk arról szól, hogy a “NŐK” mit bénáznak a teremben…Nos itt csak pasik voltak..:) Én is járok le terembe,és úgy gondolom, hogy mindenki jól akar kinézni még edzés közben is..nem csak a nők, de a szép izmos testre vágyó fiúk is Ők csak igazán.Egyszóval a hölgy társaim nevében …igenisanőkisügyesekateremben!!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!