Illúzió

Nem várhatok tovább, meg kell nyernem a lottót holnap!

1

 

 

Elég gyakran gondolok a lottó ötösre. Igen. Mi több, néhány hete szelvényt is töltök ki, mert most már tényleg akarom. Nem szeretném, AKAROM azt a sok pénzt! 
Hogy miért? Persze, szeretnék Teslával járni, nap és szélenergiával élő és lélegző, Earthshipben lakni, csak egészséges ételeket enni, és nem figyelni az árát. Szeretném bejárni a földbolygót, barátkozni az emberekkel. A testvéreimmel. A kollektív tudatban hiszek, az őstörténetünk erejében, abban, hogy együtt bármire képesek vagyunk. Szeretném a lányomat anyagi biztonságban tudni, hogy neki már ne a Maslow-piramis megmászásával kelljen foglalkoznia, hanem az önmegvalósítással. Segíteni, hogy megtalálja az értelmes célokat az életben, de a pénz csak egy eszköz legyen számára, ne a cél.

1

Nem, nem vagyok hedonista. Nem a földi örömök hajszolása éltet. Lehet, hogy furcsán hangzik, de talán még a pulzusom sem fog feljebb szaladni, ha meglátom, hogy egyeznek a számaim. Nem kavar fel a pénz, csak a lehetőség, mert terveim vannak. Bőven.

Gyerekkórházat kell felújíttatnom, hajléktalan rehabilitációs központot létrehoznom, meg kell kennem néhány politikust, hogy a javítónevelő intézetekbe, börtönökbe elkezdhessek hellingeri családállítással segíteni, hogy megtalálják igazi énjüket a kallódó lelkek. Nem mellékesen szeretném egy rakás barátomnak beköhögni a devizahitelét, hogy fellélegezhessenek végre. Szeretném sokkal hatékonyabban folytatni, amit 2 évvel ezelőtt útjára indítottunk, és bevezetni a gördülékeny ételelosztást. Iskolát szeretnék létrehozni, ahol alaptantárgy akár első osztálytól a meditáció, a relaxáció, ahol a kollektív tudat fontosságát tanítjuk, ahol alternatív gyógyászatokat sajátíthatnak el az egészen picik is.

Ó, milliónyi elképzeléstől zsong a fejem, és ezeket szorgosan papírra vetem, hogy nyoma legyen, és amikor meglátom a számaimat a képernyőn, pontosan tudjam a sorrendet ezek végrehajtásában.

Egyébként, tarts hülyének, de én hiszek Abrahamnak, és ugye, mit veszíthetek a hallgatok rá? 😀

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!