Illúzió

Apukák, akik mellükre veszik újszülöttjeiket császármetszés után! (videó)

Vannak kórházak, ahol végre kezd betörni az értelem. Ahol a – sokszor – kikényszerített császármetszést követően, nem az az első dolguk, hogy kiszakítva a csöppséget a méhből, bársonytestét azonnal a csap alá dugják, majd dörzsöljék az addig érintetlen bőrét durva vászonnal, nem méricskélik, és öltöztetik kapkodva.

 

 

4

Kezdik érteni, hogy a szülés meghatározó élmény a baba és persze az apa számára is, aki 9 hónapig csupán kívülállóként vehetett részt a történetben, pedig hát… A Péterfy kórház felébredt, és kezdi nem csupán a magáénak érezni a szülést, világrajövetelt.  Császármetszés során, a kiemelés után, az apa kapja meg az újszülöttet – így pótolják a korai anyai bőrkontaktust. Csodaszép pillanatokat láthatsz a videóban arról az érintkezésről, amely végre létrejöhet baba és apukája között.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Veronika Pálinkás says:

  A Péterfy kórházban már évek óta megvan ez a klassz dolog,mi is átélhettük ott.Végig ott ülhet az apa a császármetszésnél,aztán megkapja a bébit.Nagyon pozitív hozzáállás!

 2. Judit Rákosi says:

  Szerettem volna ezt Esztergomban is,amikor a fiaim születtek,de sajnos ott nem lehetséges!

 3. Ilona Lohner says:

  1 évvel ezelőtt császármetszéssel világra jött gyönyörű ikerunokáim is először az édesapjuk mellkasára kerültek. Ez a MÁV kórházban történt…

 4. Petra Peky Kissová says:

  Nagyon gyonyoru es meghato video


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!