Illúzió

Apukák, akik mellükre veszik újszülöttjeiket császármetszés után! (videó)

Vannak kórházak, ahol végre kezd betörni az értelem. Ahol a – sokszor – kikényszerített császármetszést követően, nem az az első dolguk, hogy kiszakítva a csöppséget a méhből, bársonytestét azonnal a csap alá dugják, majd dörzsöljék az addig érintetlen bőrét durva vászonnal, nem méricskélik, és öltöztetik kapkodva.

 

 

4

Kezdik érteni, hogy a szülés meghatározó élmény a baba és persze az apa számára is, aki 9 hónapig csupán kívülállóként vehetett részt a történetben, pedig hát… A Péterfy kórház felébredt, és kezdi nem csupán a magáénak érezni a szülést, világrajövetelt.  Császármetszés során, a kiemelés után, az apa kapja meg az újszülöttet – így pótolják a korai anyai bőrkontaktust. Csodaszép pillanatokat láthatsz a videóban arról az érintkezésről, amely végre létrejöhet baba és apukája között.

Szerző: Gini Papp - Illúzió

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Veronika Pálinkás says:

  A Péterfy kórházban már évek óta megvan ez a klassz dolog,mi is átélhettük ott.Végig ott ülhet az apa a császármetszésnél,aztán megkapja a bébit.Nagyon pozitív hozzáállás!

 2. Judit Rákosi says:

  Szerettem volna ezt Esztergomban is,amikor a fiaim születtek,de sajnos ott nem lehetséges!

 3. Ilona Lohner says:

  1 évvel ezelőtt császármetszéssel világra jött gyönyörű ikerunokáim is először az édesapjuk mellkasára kerültek. Ez a MÁV kórházban történt…

 4. Petra Peky Kissová says:

  Nagyon gyonyoru es meghato video


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!