Illúzió

A magyarországi Tesco ezt a levelet kapta egy kisfiútól!

Édes történetet olvashatsz a Tesco Magyarország facebook oldalán egy kisfiúról, aki az áruház élő halait nézve, felfigyelt valami érdekes dologra. A nagy testű pontyok közé, valahogyan bekeveredett egy parányi dévérkeszeg. Zsombor, mert a kisfiút így hívják, megkérte szüleit, hogy “mentsék meg” a pici halacskát. Ebből született az alábbi történet.

 

 

6

“Teljesítettük egy kisfiú kívánságát. A halacska (Zsozsó, a dévérkeszeg), aki pontyok közé keveredett, most már Zsombornál úszkál vígan. 

6

Az alábbi levelet kaptuk Zsombortól hétfőn, és nem is kellett több, hogy azonnal intézkedjünk. Az Igazgató Bácsi pedig mesés rajzot kapott ajándékba, amit azonnal át is adtunk neki!

“Kedves Igazgató Bácsi! Szeretném, ha segítene szeretettel megoldani egy ügyet. Láttunk a budaörsi Tescóban az akváriumban egy 5 cm-es halacskát, amit ugysem tetszenek tudni eladni. Kértük több vezetőtől, nem merték odaadni. Az volt az indok, hogy valaki meglátja, lefényképezi és kiteszi az internetre…., de erre is van megoldás. Tessék szives lemenni, beletenni egy átláthatatlan fagyis dobozba, vagy Tescos zacskóba, és én elmegyek érte, ahova teszik mondani. Megkérdeztem jogász nénit a szomszédban, és azt mondta, igen eladni nem szabad csak meghalva, de ajándékozni odaadhatja a Tesco nekem élve is. Ezért szeretném kérni az Igazgató bácsit, hogy ő is egy kis élet, még ha halacska is, és én nagyon fogok vigyázni rá.”

6

6

Kattints át a “Tesco világa” című bejegyzésért IDE!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zsuzsanna Ilyenolyan says:

    Végre egy normális gyerek.

  2. Kata Várkonyi says:

    Én a budaörsi Tescoban dolgozom 2 és fél éve, de azt a szőke pofát, aki a rajzzal vigyorog, még sosem láttam. Egy biztos: nem is hasonlít az áruház igazgatóra.

  3. almatea says:

    Nagyon édes a kisfiú! Tiszta szívből gratulálok a szüleinek! Öröm volt olvasni.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!