Illúzió

Hányan leszünk ott szombaton ötkor a szökőkútnál? (videó)

Van itt ez a srác, aki úgy vall szerelmet, hogy beleborzong az ember lánya rendesen. A föld összes Zsanettje boldog lenne ha hozzászólna az üzenet, de ő bizony csak egyet vár szombaton ötkor a szökőkúthoz, A Zsanettet!

 

 

5

Hogy melyik város, melyik szökőkútjához hívja szombaton ötre – nyomatékosan -, azt sajnos nem tudjuk meg a hosszú mondatokat végigkövetve sem, mert különben tódulnánk falvanként és utcánként erre a felhívásra, akár Zsanettek vagyunk akár nem! A férfi, aki igazán szívből szereti őt, ha kölcsönt nem is vett fel még neki, illetve laskaszűrőt meg tepsiszettet se kapott még a hölgy, de legalább a 70-es kártya meglenne.  Ha meg Zsanett véletlenül nem jelenne meg, akkor megénekelhetjük: ‘Valahol a szökőkútnál vártalak, de te arra fele sem dugtad orrodat…'(Katt ide!)

1

Már az első pillanatot imádtam, amikor a két és fél percen át szorongatott dekkből szív és kipufog még egy utolsót a nagy vallomás előtt, majd kipakolja saját zokni-szandálos lábai elé a szívét. Logikusan végigvezeti, hogy előbb-utóbb “megtörténik majd az is aminek meg kell”, de dörti fantáziájának határt is szab gyorsan és biztosítja Zsanettet, hogy nem csak erre az alkalomra kell majd neki.
Szegénykémért azért aggódom, hogy most még a NAV elől is menekülhet majd azért a nyamvadt 20ezeré’…

Persze ez a piros pólóban történő 70-es szám forszírozás gerilla marketingtől szaglik, de igyekszem elnyomni a gyanút, hogy a Voda bújtatott reklámját hallhatjuk. Javíthatatlan idealistaként, sőt, szentimentális pityogóként hinni akarom, hogy Zsanett megtalálja azt a nyomorult szökőkutat és a kis pufók Ámor, szíven lövi őket nyilával. 
És akkor majd a szökőkútbú’ veszik ki közösen a zoxigént.

Szóval higgyünk az igaz szerelemben, és várjuk ki mi történik szombaton öt órakor valamelyik szökőkútnál.
Addig is guruljon igaz gyöngyként az utókornak néhány magvas gondolat a szerelmes felhívásból:

“Me én nem vagyok olyan fééfi aza férfi aza srác hogyaki szóva érted…aaa nincsen barátod akko lécives legyé má ott a szökőkútnál 5 órakor jó?”

“Hűséges típus leszek hozzád…”

“…és azt mondta nekem a bátyám és a neném is…tudja, hogy nem vagy olyan mint a többi nű”

“…a házamba most a Bandiék laknak albérletbe, az mindegy mennyi… 20é vannak ottan”

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Chattanooga Choo Choo says:

    Zsanett vagyok! Természetesen szombaton ott leszek a szökőkútnál reggel 5-kor. (:


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!