Illúzió

Macskák, akik úgy ücsörögnek, hogy be kell tőlük rosálni (fotók)

Ha van macskád, akkor pontosan tudod, hogy mi jellemzi őket. Míg a kutyának Ura vagy, a macskának csupán személyzete. Őt nem lehet idomítani és igába hajtani. Magasról lesajnálja a próbálkozásaidat, mert Ő egy apró oroszlán. Tudja magáról, hogy tulajdonképpen Ő csak technikailag állat, egyébként egy istenség, akinek szemein keresztül a túlvilágra tekinthetünk. Szereti hallgatni ahogy szólongatod, de körülbelül ennyi. Hallószerve úgy lett felépítve, hogy az emberi hang behatolván az egyik fülén, zavartalanul távozik a másikon. Szeretnék megtanítani nekünk, hogy az életben nincs mindennek funkciója. Túljárni egy macska eszén egy bonyolult sakkfeladvánnyal egyenértékű. 
Egyszóval a macska, egy műalkotás. 
A képek meggyőznek arról Téged is, hogy nagyon komolyan Főnöknek érzik magukat és minden pózuk arról a teljhatalomról árulkodik, amelyből bennünket méregetnek.

 

 

1

1

6

1

6

1

6

1

6

1

6

1

6

6

6

6

1

6

6

6

6

6

1

6

6

6

6

6

“Ahhoz, hogy reális képünk legyen arról, valójában milyen fontosak vagyunk, szükségünk van egy kutyára, amelyik imád és egy macskára, amelyik lenéz bennünket.”

(Forrás: gugli)

Szerző: Gini Papp - Illúzió

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Ennyi cukiságot egyszerre ritkán lát az ember. Nagyon jókat kuncogtunk:-D

  2. Tarczali Beáta says:

    Nagyon “emberiek”.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!