Illúzió

Furcsa párok, hihetetlen állatbarátságok! (fotók)

Nem számítanak a sztereotípiák, az állatok tele vannak szeretettel és elfogadással. Ítéljük őket bármilyen veszélyesnek is, képesek rácáfolni.
Olyan furcsa párok következnek, akik jobban nem is különbözhetnének egymástól, mégis elválaszthatatlan barátokká lettek. Amikor elfogadásról és szeretetről beszélünk – mi emberek -, nem biztos, hogy olyan nyitottan gondolkodunk és érzünk, mint az alábbi példákban látható állatok.

 

 

1.) Tinni a vadászkutya és Sniffer a róka Norvégia egyik erdejében találkoztak, és azonnal jól kijöttek egymással. Hatalmas haverok, akik együtt róják az utukat. 

1

1

1

1

2.) Torque a kutya, 6 hónapos korában “fogadta örökbe” Shrek-ket a baglyot. 

1

1

3.) Bubbles az elefánt, a kis fekete kutyával, Bellával keveredett óriási haverságba. Elválaszthatatlanok – annak ellenére, hogy Bella mérete csak töredéke az elefánténak -, együtt fürdenek, játszanak.

1

1

1

4.) Fred a labrador, akkor lépett fel nevelőszülővé Dennis, a kacsa mellett, amikor annak anyját széttépte egy róka.

1

1

5.) Mabel a csirke megsérült, amikor is bentlakóvá vált. A kutya kölykök születésekor automatikusan védelmébe vette – aggódó anyjukként – őket.

1

1

6.) Milo a kutyus vette szárnyai alá Bonedigger-t a beteg oroszlánt akkor, amikor az még kölyökként metabolikus csontbetegségben szenvedett. Az oroszlán még mindig Milo legjobb barátja, de a csapatban vannak még Bullet és Angel is. 

1

1

1

7.) Ezt a kóbor macskát a róka barátjával rendszeresen látják Törökországban, a Van tó partján játszani. Tündériek együtt, hát nem?

1

1

1

8.) Manni-re a vaddisznó malacra, éhesen talált rá Candy családja. Megmentették őt, mire a család kis kedvence, a Jack Russel terrier Candy, végérvényesen összebarátkozott vele.

1

1

1

9.) Egy állatfotós kapta le a természetben “Bambi”-t és a nyuszit, a legnagyobb egyetértésben.

1

1

1

10.) Bea a zsiráf, és Wilma a strucc, a 65 hektáros Busch Gardens-ben találtak egymásra. 

1

1

1

11.) Személyes kedvenceim: Shere Khan, Baloo és Leo. Egy drogdíler fogságából szabadították meg őket, és a Gang úgy tűnik soha nem fog feloszlani.

1

1

1

12.) Kasi a gepárd és Mtani a labrador még kölyökként kerültek be a Busch Gardensbe, de felnőttként is elválaszthatatlanok.

1

1

1

13.) Suryia az orángután és Roscoe barátságának egy egész bejegyzést szenteltem már régebben, annyira elvarázsoltak. Suryia a végtelenségig anyáskodik felette, Roscoe pedig boldogan tűri ezt. 

1

1

1

14.) Pippin még kis őzként került Kate gazdáihoz. Felcseperedett, és visszakerült az erdőbe, de Kate rendszeresen meglátogatja őt.

1

1

15.) Anjana a csimpánz és a tigris kölykök akkor kerültek össze, amikor egy hurrikán elsöpörte a házat, amiben a kis tigrisek nevelkedtek. Anjana és a gondozó boldogan vigyáztak rájuk, különösen Anjana.

1

1

1

1

Végül a brémai muzsikusok 🙂

Láttad már a tündéri mopszot, aki szemek nélkül született, de hatalmas gyógyító?

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(viralnova.com)

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!