Illúzió

Boldog hetvenharmadikat kedvenc! Robert De Niro mindenek felett!

4

 

 

“A legnehezebb abban, hogy híres vagy, hogy az emberek mindig kedvesek veled. Éppen beszélgetsz és mindenki egyetért azzal, amit mondasz – még akkor is, ha teljesen hülyeségeket beszélsz. Szükséged van olyan emberekre is, akik el tudják neked mondani, amit nem akarsz hallani.”
(Robert De Niro) 

Az ember, akinek mindent elhiszek. Hinnéd, hogy több, mint 50 éve kezdett el játszani?
/De Niro wikipediája ITT/
Taxisofőr, Dühöngő bika, Casino, Nagymenők, A rettegés foka, hova soroljam még?
Sokan úgy vélik, hogy minél idősebb, annál több gagyit vállal be, de szerintem ők nem tudják merre vannak arccal! A Csak egy kis pánik, Vejedre ütök és a többiek épp olyan állati jók mint komoly szerepei. A megdöbbentő átalakulásra képes színészek című cikkemben hosszan boncolgatom miért is tartom színészkirálynak De Nirot!

4

Robert De Niro létrehozott egy rekordot a maga idejében, közel 30 kg-ot szedett fel, hogy eljátszhassa a boxoló Jake La Motta karakterét, a “Dühöngő bika”-ban, melyet Martin Scorsese rendezett (1980). A film elején 10 kg-ot kellett felszednie, de ezt tiszta izomból, majd a film előrehaladtával egy igazi kövér emberré kellett válni, hogy hiteles legyen Jake La Motta, mint visszavonult boxoló.

4

Ez nagyon megviselte De Nirot, 4 hónapra le kellett állni a forgatásokkal, mert annyira kikészítette a következő 27 kg plusz az egészségét, hogy meg kellett várni, míg megszűnnek légzési nehézségei. De a játéka megérte számára az áldozatokat, mert 1981-ben elhozta az Oscar-díjat a Dühöngő Bika boxoló szerepéért. Ezután újra Scorsese kedvéért építette fel a testét tiszta izomból, hogy a kőkemény pszichothrillerben, a “Rettegés foka”-ban nyújtson olyan alakítást, amiért is a legjobb férfi főszereplő Oscar-díjra jelölték újra.

4

Adjon az ég hosszú életet neki egészségben, hogy sok jó alakításával bővíthesse a listát!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Henriette Gazdag says:

    Robert De Niro mindenek felett színészóriás! Egyetértek a szerzővel! Minden filjmét imádom!
    A Szarvasvadász az egyik kedvencem!
    Isten éltesse!!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!