Illúzió

Mint a mesében, a jószívű pincérlány elnyerte méltó jutalmát!

Tim Young és Paul Hullings New Jerseyben élő és dolgozó tűzoltók, akik imádják a munkájukat. Egy 12 órás műszak után, korán reggel, 6 órakor tértek be a kávézóba csapatukkal, ahol történetesen Liz Woodward állt a pultba. A lehető legerősebb kávét rendelték tőle, majd beszélgetni kezdtek a kemény éjszakáról, ami mögöttük van.

 

 

3

Amikor fizetni akartak, teljesen ledöbbentek, mert számla helyett, ezt az üzenetet tette asztalukra a lány:

4

Liz ezt írta nekik a blokkra:

“A reggeliteket én állom, köszönet mindenért amit tesztek; másokat szolgáltok & olyan épületekbe rohantok be, amelyből mások kifelé rohannak. Nem számít mi a feladat, ti bátrak, merészek és erősek vagytok… Köszönet amiért ilyen merészek és tökösek vagytok minden egyes nap! Milyen nagyszerű példák vagytok! Pihenjétek ki magatokat! 🙂 Liz”

Nézd meg milyen a Dirty Dancing egy kicsit másképp!

A tűzoltókat nagyon meghatott ez a gesztus és hálásak voltak Liznek. Tim arra biztatta facebook ismerőseit, hogy térjenek be hozzá és adjanak neki nagy borravalókat.

4

Nézd meg hogyan változtatták meg egy másik pincérnő életét ITT!

De a sztori nem ért véget itt. A tűzoltók megtudták, hogy Liz apja – Steve -, öt évvel ezelőtt lebénult, és kerekesszékbe kényszerült. A lány létrehozott egy adományozó oldalt, mert édesapjának szeretett volna gyűjteni egy olyan kisautóra, amelyet kerekesszékesek is tudnak vezetni. A kezdeményezése nem járt sok sikerrel. Amikor ez Tim tudomására jutott, kampányolni kezdett a Facebookon: “Kiderült, hogy a hölgynek, aki ingyen ételt adott nekünk, jól jönne egy kis segítség…” – kezdte sorait.

4

Néhány napon belül (!) több, mint  70.000 $ gyűlt össze (19 millió forint), mely jóval több, mint a kisautó ára (17.000 $). Liz és családja nem tud elég hálás lenni a tűzoltóknak ezért. “Én csak kifizettem egy reggelit. Nem vártam mást, mint egy mosoly” – mondta a pincérnő. Ez is azt mutatja, hogy legyünk kedvesek egymással, a legkisebb gesztus is megváltoztathat életeket!

4

Isten malmai lassan őrölnek néha, de őrölnek… 😉

Szerző: Gini Papp – Illúzió
viralthread.com )

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!