Illúzió

Ezt a videót azonnal mutasd meg a lányodnak! (videó)

Tudod mit csinál a lányod a közösségi oldalán, vagy a telefonján? Van tudomásod arról, hogy kik a barátai, kikkel ismerkedik, úgy egyáltalán, megosztja veled a gondolatait, érzéseit? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy “megismerkedj” vele, mert bizony még az is lehet, hogy komoly veszély leselkedik rá, amit ő még nem tud megfelelően kezelni. Sokkoló videó készült arról, milyen könnyen csalogatja el egy srác közösségi oldalak segítségével a tinilányokat!

 

 

Ha ezt a szimbólumot látod gyerekjátékon, ne vedd meg! Kattints ide!

4

A tinédzser lányok általában mindent megtesznek azért, hogy elismerő pillantásokat kapjanak, hogy minden irányból megerősítsék törékeny lábakon álló önbizalmukat. Ezt elsősorban a szüleiktől kell megkapniuk, ők kell, hogy segítsék az önértékelésük felépítését is. A videóbeli huszonéves srác 15 évesnek adja ki magát a közösségi oldalakon és 12-14 éves lányoknak kezdett írogatni. Nem nehéz hízelgéssel a bizalmába férkőzni egy olyan kislánynak, akinek megosztott fényképei amúgy is kihívóak, mert semmi másra sem vágyik úgy, mint a figyelemre!
A felvételen szereplő srác célja az volt, hogy személyes randira hívja a lányokat. Amikor ez sikerült, azonnal értesítette róla a lány szüleit és engedélyt kért tőlük a tesztelésre. Amikor ez megtörtént, a szülők is elmentek a “randira”. 
Te, mint szülő, hogy érezted volna magad attól, hogy tudod, a gyermeked az interneten ismerkedett meg valakivel, akivel személyes találkozót is megbeszélt? Milyen lenne a tudat, hogy simán elment volna egy pedofillal vagy pszichopatával is? Igazán ijesztő gondolat, nem igaz?
Az első lány egy parkban beszélt meg vele találkozót, a második megadta a lakcímét, de arra kérte, hogy várja meg míg apja elalszik (miközben az apa a srác mögött ült a kocsiban), a harmadik pedig tök simán beszállt abba a kocsiba, amiről úgy gondolta, hogy a srác tesója vezeti (a kocsiban persze nem a tesó várta, hanem a jó pipa szülei!).

 

Sokkoló, nem igaz? A videó azzal zárul, hogy azt olvashatod: Csak az Egyesült Államok területén él 750.000 REGISZTRÁLT pedofil! És hányan csellengenek a világhálón olyanok, akikről még nincs tudomásuk a hatóságoknak vajon?
Szóval hogy éreznéd magad, ha kiderülne, a te kicsi lányod is ilyen naiv? Én összeroppannék némiképp, és új alapokra építeném vele a kapcsolatomat, habozás nélkül!

Coby társadalmi kísérletei közül találsz ITT is egy elgondolkodtatót!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Szerző: Gini Papp - Illúzió

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!