Illúzió

Ezt a videót azonnal mutasd meg a lányodnak! (videó)

Tudod mit csinál a lányod a közösségi oldalán, vagy a telefonján? Van tudomásod arról, hogy kik a barátai, kikkel ismerkedik, úgy egyáltalán, megosztja veled a gondolatait, érzéseit? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy “megismerkedj” vele, mert bizony még az is lehet, hogy komoly veszély leselkedik rá, amit ő még nem tud megfelelően kezelni. Sokkoló videó készült arról, milyen könnyen csalogatja el egy srác közösségi oldalak segítségével a tinilányokat!

 

 

Ha ezt a szimbólumot látod gyerekjátékon, ne vedd meg! Kattints ide!

4

A tinédzser lányok általában mindent megtesznek azért, hogy elismerő pillantásokat kapjanak, hogy minden irányból megerősítsék törékeny lábakon álló önbizalmukat. Ezt elsősorban a szüleiktől kell megkapniuk, ők kell, hogy segítsék az önértékelésük felépítését is. A videóbeli huszonéves srác 15 évesnek adja ki magát a közösségi oldalakon és 12-14 éves lányoknak kezdett írogatni. Nem nehéz hízelgéssel a bizalmába férkőzni egy olyan kislánynak, akinek megosztott fényképei amúgy is kihívóak, mert semmi másra sem vágyik úgy, mint a figyelemre!
A felvételen szereplő srác célja az volt, hogy személyes randira hívja a lányokat. Amikor ez sikerült, azonnal értesítette róla a lány szüleit és engedélyt kért tőlük a tesztelésre. Amikor ez megtörtént, a szülők is elmentek a “randira”. 
Te, mint szülő, hogy érezted volna magad attól, hogy tudod, a gyermeked az interneten ismerkedett meg valakivel, akivel személyes találkozót is megbeszélt? Milyen lenne a tudat, hogy simán elment volna egy pedofillal vagy pszichopatával is? Igazán ijesztő gondolat, nem igaz?
Az első lány egy parkban beszélt meg vele találkozót, a második megadta a lakcímét, de arra kérte, hogy várja meg míg apja elalszik (miközben az apa a srác mögött ült a kocsiban), a harmadik pedig tök simán beszállt abba a kocsiba, amiről úgy gondolta, hogy a srác tesója vezeti (a kocsiban persze nem a tesó várta, hanem a jó pipa szülei!).

 

Sokkoló, nem igaz? A videó azzal zárul, hogy azt olvashatod: Csak az Egyesült Államok területén él 750.000 REGISZTRÁLT pedofil! És hányan csellengenek a világhálón olyanok, akikről még nincs tudomásuk a hatóságoknak vajon?
Szóval hogy éreznéd magad, ha kiderülne, a te kicsi lányod is ilyen naiv? Én összeroppannék némiképp, és új alapokra építeném vele a kapcsolatomat, habozás nélkül!

Coby társadalmi kísérletei közül találsz ITT is egy elgondolkodtatót!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!