Illúzió

De tényleg, miért nem mosnak a férfiak? (fotók)

Hidd el a férfiak zöme haragban van a háztartási eszközökkel. Vagy csak azt füllentik, nem tudom, de a mosógép okozza számukra mind közül a legnagyobb fejtörést. Nem elég, hogy sunyi eszköznek tartják, mert millió gomb van rajta és különböző ábrák és jelek tarkítják, még azt is elvárná tőlük, hogy időzítsék is. Misztikus tárgyként kerülik ki a lehető legnagyobb ívben. Teljesen lenyűgözve állnak a hátunk mögött, amikor kitt-katt, tekerés-csavarás-gombnyomás, és azt látják, hogy a kezünk alatt boldogan megindul az eszköz, és már szívja a vizet, gluttyogva forog a dob a rakománnyal. Lehet, hogy picit csodálják is érte a nőket, de a fáradtságot akkor sem veszik, hogy megtanulják kezelni, mert hát minek, ha valaki megcsinálja helyettük, nem igaz? 

 

 

A facebookon talált képsorozat mindent megmagyaráz 🙂

1

1

 

A több mint tíz részes “Tökéletesen időzített és elkapott pillanatok”-ért kattints IDE! 😀

1

1

1

1

1

1

1Hát így. Egy dolog szóljon a mentségükre. Az, hogy a mosógépeket általában ők tervezik. Nagy gondossággal hozták létre ezt a fantasztikus eszközt, melynek legmodernebb tagjait már olyan figyelmességgel alkották meg, hogy a ráhelyezett, színültig töltött sörös korsóból se lötyög ki az isteni nedű. Praktikus. Szeretjük.

Ja igen, nem minden mosógépen ilyenek ám a jelek! A mi mosógépünkön nem ilyenek vannak! Briós az van rajta, de a sörözős gombot nem találja a párom. 

(forrás: Facebook)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!