Illúzió

Gyerekkori nagy szerelmek találkoztak “véletlenül” (videó)

Te mit tennél ha gyermekkorod legnagyobb szerelmével találkoznál össze? Kíváncsi vagy, mi történt vele azóta, hogy elváltatok? Nyilván ha most boldog párkapcsolatban élsz, nem ráz meg a dolog, talán közömbösen is hagy. De ha magányosan, vagy társas magányban, akkor talán megráz belülről. Kihasználnád az ajánlkozó lehetőséget, hogy újra a szemébe nézhess, és szót válthass vele?

 

 

2

Az “El Hormiguero” című televíziós sorozat, öt hölgy nézőjének szervezte meg – tudtuk nélkül -, hogy találkozhatnak a műsorban első nagy szerelmükkel, és ezt filmre is rögzítették. Annyit tudtak csupán, hogy múltjukból érkezik hozzájuk egy ember, aki nagyon közel állt hozzájuk. 
Bekötötték a szemüket, és a kendő lekerülése után szembesültek gyerekkoruk nagy szerelmével.
A kísérletben szereplőknek elmondták, hogy amíg hallják a háttérzenét, nem szólalhatnak meg, csak egymás szemébe nézhetnek. 5-13 év után látták egymást újra.
Rendkívül erősen hatott mindegyikükre a találkozás, és teljesen különböző reakciókat mutattak. Volt aki egyből ölelte, csókolta régi szerelmét, és nem volt ritka, hogy a férfiak is könnyeket ejtettek. Valaki óvatosan szeretett volna közeledni újra tinédzserkori barátnőjéhez közel 10 év kimaradás után. 
Ez a pár 13 éve találkozott utoljára. A férfi közben megnősült, de már elkülönülten él feleségétől, nem működött a dolog. Ők, a felvételnek köszönhetően azóta újra egy párt alkotnak:

4

A párok közül kettő csókkal vált el egymástól, és volt akinek elhagyta a száját a “szeretlek” szó is. Valószínűleg a világukat sem tudták a felvétel alatt. Egy szó mint száz, a kísérlet rendkívül jó, biztosan lesz folytatása a műsornak.

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(verne.elpais.com)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Anii_ says:

    Megsirattam… Tudom, mit éreznek, mi húsz év után találkoztunk újra, azóta is (hat éve)együtt vagyunk 😉


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!