Illúzió

Óriási meglepetést okozott az örömapa az esküvőn!

Nem mindennapira sikeredett egy esküvő a közelmúltban. A fotós, Delia D.Blackburn, facebook oldalán tette közzé a képeket és történetüket. 

 

 

3

Brittany és Jeremy Peck a történet főszereplői

„Mikor az örömapa váratlanul leállította a ceremóniát, épp a bevonulás közben, mindenki ledöbbent. Őszintén mondom, senki nem számított arra, ami ezután következett” – vezette fel a fotós az Ohio-i család történetét.

A 21 éves menyasszony két tűz közé szorult, sokáig nem tudta eldönteni, hogy édesapját vagy nevelőapját kérje fel arra, hogy oltár elé kísérje. Ezt a gondolatot édesapjával is megosztotta. Kétségek gyötörték, mert mindkettejüket szerette, legszívesebben hármasban sétált volna vőlegényééig a ceremónián. Apja Todd nem örült ennek. 

„Ki nem állhattam a férfit, akivel a volt feleségem összekötötte az életét. Nem akartam, hogy a lányom legszebb napján bármilyen szerep jusson neki” – nyilatkozta később egy helyi újságnak.
Brittany biológiai apja Todd Bachman, ragaszkodott a jogaihoz. 
Az esküvő előtti pillanatokban azonban történt valami, mert Todd odament a fotóshoz és azt mondta: “Álljon készen a gépével, készülök valami fontosra!”

3
Az utolsó pillanatban meggondolta magát. Felcsendült a bevonuló zene, és ekkor lánya nevelőapjához lépett, megragadta a karját és magával vontatta. 
Todd Cendrosky, a nevelőapa így emlékszik vissza: hozzám lépve megfogta a karomat, és azt mondta “épp olyan keményen dolgoztál mint én, megérdemled, hogy kísérd a lányunkat”, majd magával húzott.

3

„A térdem megremegett, alig álltam a lábamon. Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer oltár elé vezetem a lányomat. Miután feleségül vettem Candyt, egyszerre három csodálatos lány apja lettem, és az álmom valóra válhatott, amiért örökké hálás leszek Toddnak” – mesélte a nevelőapa. 

 3

A képek egy nap alatt bejárták a világot, sok millió ember látta és osztotta meg ezt a nemes gesztust. 

“Toddal a kapcsolatunk nem volt mindig őszibarackos tejszínhab” – mondja az édesapa – “meg kellett emésztenem a dolgokat. Remélem sok család tanul majd ebből, és képesek lesznek közelíteni egymáshoz az emberek ilyen helyzetben is.”

3

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!