Illúzió

Hé srác, kipróbálnád a szülést? Gyere!

Úgy írom a blogomat, hogy nem keresem a témát, mert mindig szembejön. Ma  sem volt ez másképpen. Marsden Wagner professzor szavait idéztem egyszer, amihez szorosan kapcsolódik mai témám.  Milyen érzés a várandósság? És a szülés? Ahányan vagyunk, annyiféle. Egyben azért valahol találkoznak állításaink. A női létforma legnagyobb beavatása. Beavatás a nőiség  titkába. Van akinek pokoli nehéz, és vannak a szerencsésebbek. Egy biztos, egymás valóságát nem könnyen érthetjük meg. Két videó filmecskét hoztam, amiben a férfiak oldaláról szeretnék megmutatni ezt a kérdést.  Az elsőben a férfiak által hőn áhított érzést szimulálják. Egy számítógéppel vezérelt “ál has” segítségével, a páros  férfi tagja érezheti, amikor közös babájuk mocorog, rugdos a párja hasában. 

 

 

2

Csodálatos összehangolása a három embernek ez a szerkezet, biztosan minden férfi – legalábbis aki vágyott az apaságra – szívesen kipróbálná:

Kattints IDE, és nézd meg a csodaszép nyers képeket, újszülöttek első lélegzetvételéről!

Az második filmen egy szkeptikus párossal találkozhatunk, akik úgy gondolták, a nők eltúlozzák milyen fájdalmakon mennek keresztül, miközben életet hoznak a világra. Úgy döntöttek, anyák napján felkeresik Dr.Julie Masterst, és megkérik, kösse rájuk a születés szimulátort. A nőgyógyász egy olyan gépre kötötte őket, amely a vajúdás közben jelentkező összehúzódások érzését adja vissza. Elektródákat kötöttek rájuk, és 10-es skálán (melyet a nők sokszor egy teljes napig érzékelnek), 2-3-as erősséggel tolták a fájdalmakat. A két férfi felesége eközben remekül szórakozott.

2

Kattints IDE, és nézz meg egy szívmelengető, valóban gyönyörű szülést!

Végül nézzük meg hogy bírta Katus Attila a mérhetetlen fájdalmakat, amikor részt vett a kísérletben. Sport múltját tekintve, hozzászokhatott már a fájdalmakhoz, mégis majdnem felrúgta a kísérletvezetőt kínjában. Azt mondta, még azt is bevallaná közben, amit el sem követett…

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!