Illúzió

Boldog Férfinapot Uraim!

Boldog Férfinapot bizony! Mindig hiányérzetem volt nőnap környékén emiatt. Miért csak a nőket éltetjük? De, nem? Tudtad, hogy az első Nemzetközi Férfinapot 1999.november 19-én tartották meg először az ENSZ támogatásával, Trinidad és Tobagóban?Wikipedia ) Az esemény ezt követően nagy elismertséget kapott a férfiaktól világszerte. Magyarországon 2009-től szerveznek a nemzetközi férfinaphoz köthető rendezvényeket. (Hol?) Világszerte a nemzetközi férfinap szervezői a következő célokat tűzték ki:

 

 

  • Megünnepelni a férfiakat és a fiúkat, hogy elismerésre kerüljön az értékes és pótolhatatlan hozzájárulásuk, melyet a közösségeinkért és a társadalmunkért tesznek.
  • Előtérbe kell helyezni a nemek közötti egyenlőséget és szükséges támogatni a nemek közötti kapcsolatokat.
  • Ki kell emelni az erőt és a bátorságot, amivel a férfiak a jobb és biztonságosabb közösségi élet kialakításában vesznek részt.
  • Pozitív férfi példaképeket kell felmutatni. Itt nem szabad a filmsztárokra és a sportolókra gondolni. Hétköznapi férfipéldák kellenek, akik megtestesítik a mindennapi dolgozó embert, aki egészséges és tisztességes életet él.

Ünnepeljük ma a férfiakat, akik körülöttünk vannak, értünk és a családjainkért dolgoznak, különböző munkahelyeken teljesítenek szerte a világban! Ez a sorozat teljesen átlagos férfiakkal készült naptár fotóit tartalmazza, és én imádtam. Azt mondják, a férfi 100 kg alatt csak karácsonyfadísz, talán ez volt a képek üzenete is 🙂

2

2

2

2

2

2

2

2

És, hogy lássátok, nem mindig a hülyeség jár csak az eszembe, egy nagyon szép, motivációs videót is.

S végül álljon itt egy magvas idézet, amellyel egyetértek :

Minden nő szakasztott olyan lesz, mint az anyja. Ez a tragédiájuk. A férfi sohasem lesz olyan. S ez az ő tragédiája. Oscar Wilde

Soha ilyen jó átalakításokat nem láttál! 🙂 Kattints IDE!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!