Illúzió

Bármire képes leszel miután láttad ezt a videót!

A világ egyik legjobb motivációs videóját láthatod azt hiszem. Emberek milliónak ad reményt, hitet önmagukban, és motivációt a jövőre nézve. Vannak napok, amikor a legerősebbek is nehezen kelnek fel az ágyból, és igazán keményen kell megküzdeniük azért, hogy pozitívan lássák az életet. De megteszik, ezzel nyerik el az “erős” jelzőt. A körülmények nem mindig ideálisak, és sokszor változtatni sem tudunk rajtuk. Azt viszont mindig mi döntjük el, hogyan reagálunk rájuk!

 

 

3
Tavaly a párom átment egy rakás sugárkezelésen és kemoterápián. Akkor megértettünk néhány agyon szajkózott bölcsességet. Mert megtapasztaltuk az élet kiszámíthatatlanságát és rövidségét. 
“Azt hiszed, hogy van időd” – ennyire egyszerűen fogalmazott Buddha, de minden benne van, ami az ébredéshez szükséges, nem igaz?
Bár túl vagyunk a betegségen, és csak negyedéves kontrollokra járunk, az élethez való hozzáállásunk alapvetően megváltozott. Nem lett semmi tökéletesebb vagy könnyebb, de már tudjuk, hogy nincsenek átlagos pillanatok. Nincs olyan, hogy nem történik semmi… Te az a pillanat vagy, amiben éppen benne vagy. TE MAGAD VAGY A PILLANAT.
Perc emberkék vagyunk mind…
 
Ha tudnád, hogy halálos beteg vagy (bár a betegség a lélek nyelve, ezért végleges ítéletben nem igazán hiszek), és talán csak heteid vannak hátra az értékes életidődből, mire használnád fel?
Nem tudhatom, de egyet egészen biztosan tudok: NEM pocsékolnád letargiákra és félelmekre. 
Most azt mondom neked, halálos beteg vagy. Meghalsz ugyanis, születéseddel elkezdődik egy hanyatlás. Néhány évvel több vagy kevesebb időd van mielőtt visszamész égi lakhelyedre, nem jelent túl nagy különbséget. 
Légy MOST boldog, különösebb ok nélkül, vagy SOHA nem leszel az.
DÖNTSD EL! Ennyi a titok.

 

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!