Illúzió

Megható bejegyzéssel emlékezett Travolta az elhunyt fiára

Elveszíteni egy családtagot mindig pokoli érzés,  feldolgozhatatlannak érezzük. Hatványozottan igaz ez, amikor egy szülő kényszerül temetni a gyermekét. Kínában a születésnapot ünneplőnek nem egészséget és boldogságot kívánnak, hanem azt, hogy a gyerekét sose lássa holtan. 
John Travolta és Kelly Preston fia Jett, 16 éves korában hunyt el Kawasaki-kórban – egy ritka autoimmun betegségben -, egy epilepsziás roham következtében. A család épp bahamai otthonában tartózkodott. A borzasztó tragédia után Travolta sokáig nem vállalt semmilyen szerepet, és nyilvános helyeken sem lehetett látni. Hosszú idő volt, míg a gyászán dolgozott, amiben hozzátartozó is barátai segítették. Facebook oldalán egy nyilvános bejegyzésben írt Jett halálának évfordulóján (melyet később priváttá tett). Ezekkel a szavakkal emlékezett rá.

 

 

Hihetetlenül megható fotók ITT – apák, akik először pillantják meg gyermeküket

travolta

travolta

John Travolta fia, Jett mindössze 16 éves volt /Fotó: Northfoto

“Azt mondják, hogy a legnehezebb dolog, amikor az ember elveszti a szüleit. De én ezt megcáfolom. A legszörnyűbb az, ha a gyerekedet kell eltemetned. Azt az embert, akit láttál megszületni, fejlődni, megtanítottad járni, beszélni. És szeretted, feltétel nélkül. Ez a világon a legnehezebb dolog, amit ki kell bírni. A fiam egy epilepsziás rohamot követően hunyt el. 16 évig ő jelentett mindent nekem.

travolta

Most arra kérek mindenkit, hogy álljunk meg egy pillanatra, és köszönjük meg gyerekeinknek, hogy vannak nekünk, és a gyerekek is köszönjék meg a szüleiknek, hogy léteznek. Az élet ugyanis túl rövid… Töltsünk időt egymással, gyerekek a szüleikkel, szülők a gyerekekkel. Mert az élet kiszámíthatatlan, és bármikor történhet valakivel bármi.

A fiam halála megtanított arra, hogy úgy kell élnem, mintha az az utolsó napom lenne ezen a világon. Mindennap mondjuk el szeretteinknek, hogy mennyire fontosak számunkra. Ennél fontosabb dolog nem létezhet!”

Meghökkentő hasonlóságok híres apák és fiaik között ITT

Ella

Ella Bleu, Travolták lánya jó egészségnek örvend/Fotó: Northfoto

Benjamin

Travolta harmadik gyermeke, Benjamin két évvel Jett halála után született /Fotó: Northfoto

Így szól a Grease 36 év után Travoltával és Newton-Johnnal a színpadon 🙂

Szerző: Gini Papp -Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!