Illúzió

Ősi, egyiptomi amulettek üzenetei – személyiségteszt

Az ősi Egyiptom misztikus üzeneteit, talán soha nem fogjuk tudni újraértelmezni már teljes egészében. De sok szelete tiszta megfejtéssel bír. Szakrális szimbólumaik segítenek útbaigazítani a tudatos útkeresőket.
Ha szeretnél betekinteni amulettjeik üzeneteibe, és megtudni mi a jelentése számodra annak, amelyre választásod esett, nézz lejjebb, és olvasd el mit rejtettek oda neked az ősi bölcsek…

 

 

Amu1

Amu2

Amu4

Olvastad már, mit mond rólad egyiptomi horoszkópod? Kattints ide érte!

Ha megtaláltad azt a képet, amely a hozzád szóló üzenetet hordozza, készülj fel rá, hogy olvasása közben megérinti a lelkedet is.

1kép

Szív amulett

A szív amulett az élet folytonosságát szimbolizálja, viselője halála után Ozirisz és Rá védelmét élvezi. Minden befejezetlen ügyedet érdemes mostanság újra elővenni és kérni az égiek segítségét, hogy új szemmel, friss lendülettel sikerüljön lezárnod a függőben lévő ügyleteidet. A szív amulett üzenete: „Soha ne add fel az álmaidat! Keresd a megoldást, mert a csillagok kedvező fordulatokat jósolnak neked.”

2kép

Bastet, a macskafejű istennő

Bastet, a macskafejű istennő amulettje a családanyák és a nemes ügyekért harcoló nők égi szárnysegédje. Oltalmazód az éj leple alatt, segítőd, ha támadás ér, ahogyan melletted áll akkor is, ha túl nagy fába vágtad a fejszédet. Bastet legfőbb jó tanácsa, hogy tanuld meg időben visszahúzni a karmaidat, mielőtt olyan harcba szállsz bele, ahol dorombolással messzebbre jutnál! Egy harcot nem mindig a csatamezőn kell megvívni, egy terített asztal, egy időben kimondott szép gondolat is a javadra fordíthatja ügyeid alakulását.

3kép

Nekhbet, a keselyű istennő

Nekhbet, amulettként viselve megóv, ha kell, még önmagadtól is. Csupán kérned kell, és kitárt szárnyai alatt védelmet találhatsz, ha bajba kerülsz, ha megijedsz, vagy inadba száll a bátorságod. Nekhbet legfőbb tanítása neked: „A félelmeid java részt belülről fakadnak. Riaszt az ismeretlen, kétségekkel töltenek el az új helyzetek? Ha magad sem érted, miért félsz csak hívj, és én megóvlak!„ Ha tehát a félelem, mint az éj sötétje, telepszik a szívedre, Nekhbet szertefoszlatja és meglátod, túl közelről vizsgálva a problémát, az takarta el előled az éltető napot!

4kép

Thot, a szent tudás és bölcsesség közvetítője

Thot üzenete: „A kíváncsiság és a kitartás végül meghozza munkád gyümölcsét.” Amulettjének viselője kemény és fáradtságos munkával napról napra közelebb kerül ahhoz, hogy minden őt érdeklő információt begyűjtsön. De vigyázz, amit megtudsz, okosan fordítsd a magad javára. Ne játszd ki túl korán a lapjaidat, mert valaki ádáz szemekkel figyel és várja, hogy lépésedre milyen válasszal reagáljon.

1.kép

Anubisz, a holtak kapujának őrzője

Anubisz amulettje azok szívét érinti meg igazán, akik maguk is fontos és felelősségteljes életet élnek. Üzenete a ma embere számár: „Kezdd a dolgaid rendezését mindig a legnehezebb feladattal, igyekezz legjobb tudásod szerint hamar túlesni a nehezén!” Anubisz az első, akivel a holtak a túlvilágon kapcsolatba léptek, ugyanis Ő nyitotta meg a túlvilág kapuját. Életed során te is számtalanszor oldasz meg olyan problémákat, amiket mindenki csak rád hárít, mert senki nem meri felvállalni a küzdelmet. Ilyenkor hívd Anubiszt, hogy adjon érőt és támogatást munkádhoz.

2kép

Hórusz szeme

Talán a legjelentősebb szakrális szimbólum az ősi Egyiptomból. Viselője Hórusz védelmét és bölcsességét élvezi, tudása elegendő a folytonos megújuláshoz. Hórusz amulettje segít abban, hogy ellazulj, és tisztán lásd a körülötted zajló eseményeket. Szemén keresztül megmutatkozik, ki igaz segítőd és ki az, aki csak kihasználja a kitartásodat, és rajtad keresztül akar érvényesülni – megfosztva ezzel az energiáidtól. Rázd le magadról a felesleges problémákat, Hórusz segít visszatalálni az utadra!

3kép

Skarabeusz

A Skarabeusz amulett védi az egészséget és segíti a szervezet regenerálódását – viselője részese az örökké valóságnak. Zárd a szívedbe a Skarabeuszt és fogadd meg jó tanácsát: „Amikor az élet akadályokat gördít eléd, ne kezdj el azonnal harcolni! Ne kockáztasd az egészségedet, a nyugalmadat, inkább szánj egy percet arra, hogy átgondold, hogyan tovább?” Napról napra fogytán földi létünkre kiszabott időnk, csak úgy járhatod végig ez idő alatt életutadat, ha fogod a jeleket és persze komolyan is veszed őket!

ló

Lótuszvirág szimbólum

A Lótuszvirág amulettjének viselője, a legnagyobb káoszban is megőrzi higgadtságát! A lótusz a teremtés ősi mítoszának legjelentősebb alakja. Üzenete a mai élőkhöz: „Őrizd meg lelked gyermeki tisztaságát. Örülj a felkelő napnak, a hűs vizű pataknak és a madárdalnak!” A dolgok fontossági sorrendje mára teljesen eltorzult, tárgyakat áhítunk, szolgálunk és imádunk. Ám aki ki tud lépni ebből az ördögi körből, arra újra simogatóan ragyog a napsugár. Ha felőrölnek a minden napok, idézd fel magadban a lótusz csodálatos virágát és meríts erőt belőle.

sas

Ba, a lélekmadár

Bármennyire is menekülünk, egyszer eljön a pillanat, amikor megtudjuk, miért éltünk, hova tart a lelkünk. Ba, a lélekmadár által a halott lelke szabadon mozoghatott a test és Rá istenség között, így az élettelen test spirituálisan élő maradhatott. Ba amulettjének viselője összekötetésbe kerül az Univerzum energiáival, érzékei felerősödnek, tudata megnyílik az Univerzum rejtett világai felé. Ba üzenete a mai kor emberének: „Ne siettesd megtudni, mi vár rád! Az Univerzum előbb-utóbb megnyilatkozik előtted, de csak akkor, ha már képes vagy szembe szállni a rád váró feladatokkal. ”

Ismered a szókimondó horoszkópot? Kattints IDE érte 😀

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(forrás: noiportal.hu)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Csonkáné Vados Mária says:

    nagyon jók ezek a tesztek 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!