Illúzió

Fóbiád elárulja mi történt előző életedben! – személyiségteszt

Sokan tudjátok már, hogy reinkarnációs utaztató vagyok és rendszeresen visszanézek előző életeimbe magam is, hogy oldjam a blokkjaimat, és megszabaduljak a felesleges félelmeimtől. Ebből adódóan jól tudom milyen sok energia lenyomat van bennünk, amely már régen nem tartozik hozzánk. Oly mély és hirtelen fájdalmaink voltak, hogy azok mentén beíródtak egy következő életre – sőt több életre is sokszor -, azok az irracionális parák, amelyek szinte nevetségesek még saját magunk számára is.
Miért van például az, hogy míg egyikünk elájul egy kiserkenő vércsík láttán, a másikunk sebésznek áll? Miért tart valaki az otthonában kígyókat, pókokat, míg a másik ájulni is képes tőlük? És még hosszasan sorolhatnák ezeket a kérdéseket.
Vannak-e visszatérő rémálmaid? Felvillannak-e benne szimbólumok?
Nézd meg az alábbi képeket, és válaszd ki azt, amelyik a legkellemetlenebbül érint, hogy felfedhesd az okát és talán meg is szabadulhass tőle. 
Miután szembesültél a félelmed okával, próbálj konkrét, vezetett meditációkkal szabadulni tőle. Végezd gyakran és ereszkedj bele teljesen, hogy intenzíven átéld, és kioldódhasson!

 

 

para

para1

para2

para3

para

Nos, a feladat tehát, hogy válaszd ki legnagyobb félelmed/félelmeid tárgyát és nézz szembe vele!

para1

Kígyó

Amennyiben ezektől a lábatlan csúszómászóktól félsz, akkor nagy valószínűség szerint kígyómarás által vesztetted el az egyik előző életedet.

Meditáció: Vizualizáld, hogy egy szkafanderben vagy. Kúszik feléd a kígyó, ami megtámad, és hiába esik neked, csak a ruhádba tud belemarni, neked nem árthat. Nevess rajta, hogyan próbálkozik!

pók

Pók, bogár, arachnofóbia

Elmúlt életedben megcsíphetett egy nagyméretű mérges pók vagy olyan helyen kellett élned, ahol rendkívül sok bogár volt és megkeserítették a mindennapjaidat.

Meditáció: Képzeld el magadat szkafanderben. Hirtelen elözönlenek a pókok vagy a rovarok, de nem férhetnek hozzád. Van nálad egy nagy teljesítményű kézi porszívó. Fel is szívhatod egy helyre az ízeltlábúakat vagy akár kifújásra állíthatod és akkor szemvillanás alatt elfújhatod őket a környezetedből. Nevess, hogy repülnek el a félelmed tárgyai!

tűz

Tűz, pirofóbia

Minden bizonnyal egy korábbi életedben bent égtél egy házban, esetleg nagy eséllyel boszorkányság vagy más váddal, de máglyán égettek el.

Meditáció: Vizualizáld magadat egy olyan társassággal, akiket nagyon szeretsz, egy hatalmas, szabad tűz köré, ahol éppen nagy mulatság folyik. Táncoltok, énekeltek, szórakoztok, érzed a tűz forróságát, a melegét, de nem okoz fájdalmat. Ha mégis úgy érzed, ez neked túl forró, akkor képzelj el egy hőszabályzót, amivel állíthatsz a tűz hőmérsékletének fokán.

víz

Víz, aquafóbia

Meglehet, hogy egy korábbi életedben vízbe fulladtál vagy pedig a jellegzetes középkori vízbe merítéssel kínoztak téged.

Meditáció: Lásd magadat szeretteiddel, ahogy bementek egy sekélyebb vízbe. Pancsoltok, játszotok, szórakoztok, jól érzitek magatokat. Ha elég bátornak érzed magadat, menj beljebb a vízbe és ússz egyet, hiszen profi úszó vagy!

tűz

Lift-Barlang-Föld alatt, klausztrofóbia

Előző életedben benn rekedhettél egy szűk helyen, rád omlott egy barlang netán pont a saját házad és nem tudtál kimenekülni.

Meditáció: Képzeld azt, hogy benn rekedsz a liftben vagy a barlangban. Várj, amíg úgy érzed, úrrá lesz rajtad a félelem. Nyomd meg a segélyhívó gombot vagy vedd elő a telefonodat és kérj segítséget. Alig telik el néhány perc, érkezik a segítség, és kiszednek téged onnan, ahol ott ragadtál. Mosolyogj sokat és könnyebbülj meg!

föld

Magas helyek, akrofóbia

Könnyen lehet, hogy egy korábbi életedben lezuhantál egy magas épületről vagy egy sziklaszirtről.

Meditáció: Ott állsz egy magas épület vagy hegy, kilátó, sziklaszirt tetején. Erős korlátok vannak körülötted, amikbe kapaszkodhatsz. A cipőd talpa úgy ragad, mint a polip karjainak tappancsai. Melletted van az egyik szeretted, aki még fog is téged. Figyeld meg milyen magason állsz, de te mégis teljes biztonságban vagy és nem eshetsz le.

air

Járművek

Ha komoly félelmeid vannak az autózástól, a repüléstől, vagy a hajótól, szinte bizonyos, hogy előző életedben balesetet szenvedtél. Autóbalesetben elgázoltak vagy te hajtottál neki valaminek. A hajód elsüllyedt vagy a repülő, amin ültél lezuhant (aerofóbia).

Meditáció: Ülsz a kocsiban, vezetsz, kisodródsz az útról, és nyomban kinyílik a légzsákod. Már ott is terem egy számodra kedves személy, hogy kisegítsen. Vagy elsüllyed a hajó, amin tartózkodsz, de mentőmellény van rajtad. A vízben lebegsz és hamarosan érkezik a szeretted, hogy a csónakban húzzon téged. Ha pedig a repülő készül lezuhanni, akkor vedd fel az ejtőernyődet, ugorj ki, húzd meg a zsinórt és már repülsz is. Gyönyörködj egy általad kedvelt tájban és mikor földet érsz, ott fognak rád várni.

medve

Kutyák

Olyan kutyatámadás ért előző életedben, amely végzetes kimenetelű lehetett.

Meditáció: Meglát téged egy kutya, aki elsőre morog és vicsorog. De semmi ok az aggodalomra, mert a kutya egy pillanat múlva már barátságosan nyüszít, csóválja a farkát, és odamegy hozzád, hogy simogasd meg. Összenyalogat, és arra ösztönözz, hogy játssz vele.

tűz

Patkány

Régen a patkány a pestis, a halál és a ragályok terjesztője volt. Bizonyára pestisben vagy valamilyen más járványban ért véget egyik életed.

Meditáció: Meglátsz egy patkányt a konyhádban. Légy bátor, vegyél fel egy szkafandert, ragadj meg egy óriás seprűt és kergesd ki őt a házból! Nevess rajta nagyokat, hogyan üldözöd el otthonodból!

macska

Macska

A macskától való félelem ősi dolog, hiszen sokáig tartották őket a boszorkánynak, démonnak vagy az Ördög cimboráinak. Ha félsz a macskától, az azt jelenti, hogy megmaradt benned ez a középkori félelem, főleg ha ért olyan éjszakai rémálom, kísértés, ahol jelen volt egy macska és rá is kenhetted a dolgot. Vagy téged vádoltak meg boszorkányság vádjával, miszerint macskaalakot öltesz és szomorú véget ért az életed.

Meditáció: Feléd tart egy macska, sátáni hangokat adva ki magából, fúj és borzolja a szőrét. Azt hinnéd, mindjárt megtámad, de ehelyett egy pillanat múlva már édesen nyávog, bújik a lábadhoz és dorombol. Vedd az öledbe, simogasd, vagy játssz vele és lásd mennyire játékos kis pajtás, aki örömet csal az arcodra.

fej

Félelem a fájdalomtól, algofóbia

Sokat szenvedhettél betegségben vagy valamilyen sérülésben egyik korábbi életedben, de ami még esélyesebb, hogy sokat kínoztak téged.

Meditáció: Képzeld és érezd azt, hogy fáj valamid. Nézz rá a tenyereidre és lásd, hogy aranyszínű, sugárzó fény veszi körbe a kezeidet. Kellemesen melegek lesznek. Helyezed őket a fájó pontra és meglepve fogod tapasztalni, hogy a fájdalmad elmúlt!

vér

Vér, hemofóbia

Aki fél a vértől, az előző életében háborúban halhatott meg, de legalábbis olyan harcban, betegségben, ami elvérzéssel járt.

Meditáció: Azt látod, hogy vérzel, de mielőtt kétségbeesnél vagy eluralkodna rajtad a félelem, felhívod a mentőt, hogy segítségre van szükséged. Pár pillanat múlva már ott teremnek egy számodra kedves személlyel, és azon nyomban, ott helyben meggyógyítanak és egy karcolás sem lesz rajtad. A sebed és a vér varázslatosan beforr és eltűnik!

gun

Fegyverek, lőszer, éles tárgy, hoplofóbia

Minden esélyed meg van arra, hogy harcban, párbajban, merényletben haltál meg egy korábbi életedben, kés, kard, vagy lőszer által.

Meditáció: Vizualizáld, hogy kés van a kezedben vagy bármilyen más olyan tárgy, amitől félsz, de egy nagyon vastag vákuumcsomagolásban is. Szeletelj vele vagy lőj, próbáld ki és tapasztald meg, hogy nem árthat neked.

baba

Szülés, tokofóbia

Amíg nem fejlődött az orvostudomány, addig veszélyes dolog volt a szülés egy nőre nézve, így ha rettegsz a szüléstől, akkor könnyen lehet, hogy egy korábbi inkarnációdban életedet vesztetted szülés közben.

Meditáció: Látod magadat terhesen, nagy pocakkal. Eljött az idő, elfolyik a magzatvíz. Kórházba kerülsz és ott tartasz, hogy a doktor azt mondja, „nyomj”. Nem érzel fájdalmat, csak teszed, amit kér. Figyeld meg hogyan erőlködsz és pár perc múlva már gyereksírást hallasz. Hátradőlsz az ágyban, a gyermeked a doktor karjában sír. Kényelmesen fekszel, a kezedbe adják a babádat és láthatod, hogy mind a ketten kicsattanó erőben vagytok.

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(forrás: kiskegyed)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!