Illúzió

1200-szor gyorsabban pusztítja ez a gyógynövény a rákot, mint más

Amikor az ember rákbeteg lesz, azonnal alternatív terápiák keresésébe veti magát először. Tudjuk jól, hogy a kemoterápia az egyik legszörnyűbb dolog, aminek valaki alávetheti magát. Tapasztaltam másfél évvel ezelőtt a páromon, hogyan teszi tönkre az egészséges szervezetet szinte pillanatok alatt. Mert ugye mi is a cél? Az immunrendszer teljes leépítése. Van ennél borzasztóbb elképzelés az egészség visszaállítására?

 

 

A betegség a lélek nyelve, a rákba nem illik belehalni című írásomat IDE kattintva éred el!

A Washington-i Egyetem kutatói már 2008-ban olyan anyagot – artemisint – találtak az évezredek óta gyógyítási célokra használt kínai ürömben, egynyári ürömben (artemisia annua), mely egyes ráksejteket 1200-szor hatékonyabban pusztít el, mint a használatban lévő készítmények.

üröm

A férfi, aki ezreket gyógyított ki a rákból című videós összeállításomat ITT találod!

Az artemisint a malária gyógyítására már használták Kínában.
Dr. Henry Lai és dr. Narendra P. Singh, a Washington Egyetemen igen bíztató eredményt közölt már 2001 végén a Life Sciencesben.
Az “egynyári üröm” szirmaiból, leveleiből készített artemisinin-kivonat 8 óra alatt szétroncsolta a mellrákos sejtjek 3/4-ét, 16 óra alatt pedig jóformán alig maradt meg valami is belőlük, ha előtte vas tablettával kezelték meg azokat. Ugyanakkor az egészséges sejtekben szinte nem is történt károsodás. Egy osteosarcoma-ban (csontrák) szenvedő kutyán is kipróbálták ezt a terápiát. A kezelés után a kutya teljesen rendbejött, és 2 év múltán is életben volt, a rák nem újult ki rajta. 

A szakemberek kiindulópontja az volt, hogy a maláriás és rákos sejtek vastartalma megnő, ezért feltételezték, hogy a malária kezelésénél a vastartalmú sejteket roncsoló szer a rák esetében is sikeres lehet. 

IDE kattintva találod meg személyes történetünket és 10 inspiráló képes sztorit rák túlélőkkel!

55 féle rákos sejten tesztelték

Ennek a csodálatos gyógynövénynek hatását 55 féle rákos sejten megvizsgálták. Megállapítást nyert, hogy a leghatásosabb leukémia, vastagbélrák esetén, hatásos melanoma, mellrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák esetén. Azt is megállapították, hogy hatása megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek pusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül. (Efferth et al, Anti-Malaria Drug is Also active against cancer, Int’l Journal of Oncology, 18;767-773,2001.)

Dr. Lai professzor szerint két igen veszélyesnek tartott rákfajta, a hasnyálmirigyrák és akut leukémia esetére hatásosabbnak bizonyult az artemisia-kezelés, mert azokra a sokkal gyorsabb sejtosztódás és még jobban megnövekedett vastartalom a jellemző. Egy újabb kísérlet szerint az ilyen sejtek elpusztításához fele annyi idő kellett csak, összesen 8 óra. Az egészséges ebben a vizsgálatban is szinte teljesen érintetlenek maradtak.

A leukémiás sejtek is szétesnek tőle

Dr. Lai egy másik vizsgálatban még lenyűgözőbb eredményeket ért el leukémiás sejteken. Megemlítette, hogy a rákos sejtek nagyon gyorsan néhány órán belül elpusztultak holotransferrin (vas) és dihydroartemisinin (vízben oldódó formában artemisinin) hatására. (H.Lai and NP Singh, Selective Cancer Cell Cytoxicity from Exposure in Dihydroartemisinin and Holotransferrin, Cancer Letters, 91:41-46, 1995)

Hogyan hat az emlőrákra?

Tény, hogy az artemisin citotoxikussá (sejtölő) válik vas jelenlétében.  A rákos sejtek vasfelvétele jóval nagyobb a normál sejtekhez képest, ha holotransferrinnel (vassal) kezeljük őket. A mellrák sejtjeinek felszínén 5-15-ször több transzferrin receptor van, mint a normál emlő sejteken. Egy tanulmányban a mellrákos sejteket és a normál sejteket is befecskendezték artemisininnel. Az eredmények azt mutatták, hogy artemisinin megölte a sugárzásrezisztens emlő rákos sejteket is.  Ugyanakkor a hatás az egészséges sejtekben minimális volt. (NP Singh and H Lai, Selective toxicity of dihydroartemisinin and holotransferrin toward human breast cancer cells. Life Sciences, 70:49-56,2001)

Gégerák kezelésekor is hatékonynak bizonyult

Ebben az esetben a beteg artesunate injekciót és tablettát kapott kilenc hónapon át.  Tumora jelentősen csökkent, mintegy 70 százalékkal mindössze két hónapos kezelés után.  Ez kezelés valójában meghosszabbította életét, és javította az életminőségét.  (Singh and Verma, Case report of a laryngeal squamous cell carcinoma treated with artesunate, Archive of Oncology, Vol 10(4), 279-80, 2002)

Nem volt káros mellékhatása

A farmakokinetikai vizsgálatokon 250 mg tabletta artemisin és artesunate tablettát használtak. A tabletták mindkét formáját jól tolerálták, és nem tapasztaltak negatív mellékhatásokat. (Benakis et al. Pharmacokinetics of artemisinin and artesunate after oral administration in healthy volunteers. American Journal of Tropical Medicine Hyg, Jan;56(1): 17-23, 1997)

Az artemisinint nagytestű emlősöknek, majmoknak is adták 292 mg / ttkg adagban, 1-3 hónapig, Ekkor nem mutatott semmilyen toxicitást a készítmény. (Journal of Traditional Chinese Medicine 2(1) : 31-36, 1982)

A nép, ahol ismeretlen a rákbetegség! – vajon miért? Kattints IDE és nézd meg!

Amit eddig biztosra tudni az, hogy a kezelést vas bevitellel kell kombinálni, és az artemisin vegyületet az étkezésektől külön kell bevenni, mivel a vastartalmú ételek rontják a hatásfokot. Artemisin vegyületből háromféle ismert: az artemisin, az artesunate és az artemether. A második vízben, míg az utóbbi zsírban oldódik, így át tud lépni a véragy gáton, képes elérni az idegrendszer központját, és sokkal lassabban távozik a szervezetből. A kutatók azt ajánlják, hogy a három készítményt felváltva érdemes alkalmazni, naponta 100-1200 milligrammot.

Fontos kiegészítés Dr.Hummel Zoltántól:

Az édes ürömben valóban van egy flavonoid, az artemisinin, mellyel hatékonyan lehet a rákos sejteket pusztítani, miközben az egészséges sejtek nem szenvednek kárt. Kidolgozták az erre épülő terápiát.  A lényege, hogy a rákos sejtek nagy szeretettel fogyasztják a vasat. Ha nagy vasbevitelt alkalmazunk, a rákos sejtek a bevitt vasat „felfalják”, jól érzik magukat, jobban növekednek!

De az édes ürömben lévő artemisinin a rákos sejtekben felhalmozódott vassal reakcióba lép, és nagy mennyiségű szabad-gyököt szabadít fel. Ezek a szabad-gyökök elpusztítják a rákos sejteket. Röviden ennyi a hatásmechanizmus.

Van viszont ennek a hatásmechanizmusnak egy sarkalatos pontja. Az artemisinin szervezetbe bevitt koncentrációja, dózisa. Ha egy bizonyos szintnél kevesebb artemisinint viszünk be a szervezetbe, akkor nemhogy használnánk, hanem ártunk ezzel a rákterápiával.

Ugyanis a bevitt vastól a rákos sejtek jobban kezdenek burjánzani, de ha nem jut elég artemisinin a rákos sejtekhez, akkor nem lesznek megölve, és inkább fejlődnek, mint visszahúzódnának.

Figyelem: az édes ürömben, mint növényben kevesebb a felhasználható artemisinin, még ha porítják is!

Csak az édes üröm növényből készült kivonatban van elég artemisinin, amit a rákterápiában hatékony lehet! Hogy érthetőbb legyek, az olajos kivonat egy grammjában több a hatóanyag, mint a növényi por egy grammjában. Ahhoz, hogy a rákterápiában hatékonyan működjön az artemisinin, nagyon sok port tartalmazó kapszulát kellene bevennünk. Míg az olajos kivonat néhány cseppje tartalmazza a kellő mennyiségű artemisinint a rákterápiához.

A kivonat mindig olajos állagú!

Még ha olaj állagú is a felhasznált formula, akkor is kérjünk a szerről minőségi tanúsítványt, amelyben akkreditált laboratóriumi vizsgálati eredmények szerepelnek az artemisinin tartalomról.

A hatóanyag, a flavonoid, olajos membránokhoz kötött a növény rostjai között. A por alakú készítményt még az teszi bizonytalanná, hogy a növény rostjai megfoghatják a hatóanyagot. Lenyeljük a növényi port, lehet, hogy benne van az összes szükséges hatóanyag, csak nem tudjuk a bélfalon keresztül felszívni, mert visszatartja a rostanyag.

A legbiztosabb a növényből kinyert olajos kivonat, ezt a nyelv alá csepegtetve vagy permetezve biztos a felszívódás.

Itt “nem babra megy a játék!”  Itt emberéletekről van szó! Minden apró momentumra figyelni kell!

Sőt, még arra is, hogy összesen több mint 400 ürömfaj létezik. Összekeverik sokan az édes ürmöt a fehér ürömmel, amit a likőr iparban használnak.

CSAK MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL! Magas hatóanyag-tartalmú Artemisint Németországból lehet beszerezni. (A lenti beszélgetésbe tettem egy beszerzési forrást, ha tudsz olcsóbbat írd be kérlek!)

Szerző: Gini Papp  – Illúzió
(források: joportal.hu, drhummel.hu, dr.balaicza.hu)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Bela says:

  Segitséget szeretnék kérni SOS! Hasnyálmirigy rákom van máj áttéttel! műteni nem lehet 3 sebész mondta, mit tegyek? 🙁 holnapra van időpontom kemo kezdésre!

 2. Takács Gabriella says:

  Kedves Zoe!
  Meg tudod nekem mondani hol vettetek?Megbítható forrast keresek.Halas koszonettel:Gabi

 3. Gabesz Kazár says:

  Sziasztok,Édesanyámnak áttétes tüdő daganata van,tehát mindkét lebenyen van neki,eddig 6mm esek voltak,de most megnagyobbodtak,szeretném megtudni hogy ki milyen szert ajánl,vagy hol lehet ezen növényeket beszerezni,a válaszoket elöre is nagyon szépen köszönöm,édesanyám nevébe is.

 4. A cikkben lévő linkeket érdemes megnyitni, mert ezekre irányítanak. Jómagam is az Új Germán Medicinát és más spirituális törvényszerűségeket veszek figyelembe minden betegségnél, hiszen az csak egy tünet, a lélek nyelve. Köszönöm, hogy erre ráerősítettél. Érdemes megnyitni mindig a cikkeimben idézett linkeket 😉

 5. Úszás Oktatás says: (előzmény @Gyulasi János)

  Előre is elnézést,hogy így válaszolok. Furcsán ugrik egyet a link,amikor ráklikkelek a válaszadásra. Többen kérdeztek,és nem tudom,hogy kinek fog jelentkezni a válaszom,ezért egybe írom, mindenkinek szól: anno,mikor kigyógyultam a betegségemből,engem még hagyományosan kezeltek+kamaszosan”belesz@rosan” álltam hozzá,és ez volt még a jó! Nem görcsöltem rá,nem zakatolt a fejemben,hogy meghalhatok, mi lesz velem…stb. Most amit ajánlani tudok az egy link lenne, illetve kettő is,amit nem enged a szabályzat,de leírom fonetikusan,hátha így: ujmedicinaponthu, onmegvalositas-muveszetepontcom az egyik a “betegségről” világosít fel, többek közt,,hogy amikor a tünetek vannak,akkor az már a gyógyulási fázis,és mi lehetett a lelki háttere. A második honlapon,olyan elérhetőség van,amihez nagy bátorság és hatalmas világnézeti fordulat is szükségeltetik: honnan jöttünk, hová megyünk, és elvégeztük-e a feladatot,amiért ide(le)születtünk, a karma(ok-okozat) törvénye, spirituális válaszok, amelyekre a materiális világ nem tud(nem akar?) választ adni.

 6. Györgyi Vincze Lászlóné says: (előzmény @Úszás Oktatás)

  Kedves Biczók Benjamin,olvasom a hozzászólásodban, hogy gyógyultál a Non-Hodgkin lymphomából. Lányom 26 éves, autista, értelmileg akadályozott, szintén ezzel a betegséggel küzd már egy éve. Túl van 12 kemoterápiás kezelésen. Segítségedet szeretném kérni, kihez fordultál annak idején, aki segítséget nyújtott a gyógyulásban? Lányom orvosai azt mondják ebből nincs gyógyulás, a legrosszabb fajtáját kapta a lányom ebből a szörnyűségből. Neked hogyan segítettek. Kérlek tisztelj megy egy válasszal! Előre is köszönöm!

 7. Hajnalka says:

  Az artemisinin adagolása

  Az alábbiak az interneten fellelhető – nem ellenőrzött – ajánlások az artemisinin szedésével kapcsolatban:

  Az artemisinint üres gyomorra ajánlják bevenni, hogy könnyebben bekerülhessen a véráramba, és ne kötődjön hozzá a vashoz az emésztőrendszerben. Bevétele egy kevés joghurttal vagy zsíros túróval történjen, ami segíti a felszívódást és mert így nem izgatja a gyomrot, és egy kevés omega 3 tartalmú olajat is ajánlott bevenni hozzá. Az esti bevétel a legfontosabb, mert a rák éjjel a legaktívabb.

  Sugárkezelés után két hónapig nem ajánlott a használata, mert a sugárkezelés szétszivárogtathatja a vasat az egészséges sejtekbe. A legjobb, ha az artemisinin kúra előtt fél éve már nem dohányzott a felhasználó.

  Az esetleges reggeli bevétel is éhgyomorra történjen és minimum fél órával előzze meg a reggelit. Délben, az artemisinintől, elkülönítve lehet C-vitamint beszedni – nem lassan felszívódót -, ami a vasat végigkeringeti a szervezetben. Az esti adagot minimum 3,5 órával a vacsora után kell bevenni.

 8. Hajnalka says:

  Üdvözlök mindenkit! Én legutóbb az Ebay-ről szereztem be az artemisinin olajos kivonatát. 7 ezer forintból 100 ml-t tudtam venni. Napi 30 cseppet szedek belőle, reggel 1 tbl vasat veszek be. Eredményt még nem tudom, márciusban megyek CT-re, vastagbéldaganatom volt áttétekkel.
  Igy keresd a szert az Ebay-en:

  Oriental Wormwood Artemisia annua Oil Infusion 50 – 100ml FREE UK Post

  előre ki kell fizetni arra alkalmas bankkártyával vagy Paypallal.

 9. Krisztián Abbas says: (előzmény @Krisz Sanders)

  Kedves Sanyi!

  Keressen meg Facebook-on, segítek szívesen, leírom minden tudásomat és tapasztalatunkat részletesen!

  Üdvözlettel:
  Abbas Krisztián

 10. Krisztián Abbas says: (előzmény @F.Ildi)

  Kedves Ildi!

  Köszönöm a kérdést, remekül van! 🙂

  Artemisin Annua alkoholos/olajos oldatát használtuk -, csak és kizárólag az egynyári üröm ilyen formája a hatékony, másfajta üröm NEM!

  Szívesen segítek mindenkinek, keressetek Facebook-on!

 11. érdeklödnék mennyi vasat kell szedni, illetve hány csepp az ajánlatos….felváltva vagy vassal együtt hat a kura……ha lehetne a részletes kurát megirná valaki….(tüdörák) sanyi

 12. Kedves Abbas Krisztián!

  Szeretném felvenni a kapcsolatot Önnel az artemisia termék miatt.

 13. Kedves Krisztián!
  Azóta, hogy van a nevelőapja? Milyen terméket használt pontosan az Artemisininből?
  Valakinek azóta pozitív tapasztalatai vannak-e?
  Prosztatarákra érdekelne minket.

 14. Pal Bartus says: (előzmény @T.Evice)

  Három éve foglalkozok az Artemisia Annua témával.Eredeti bevizsgált vetőmagot szereztem az USA-ból.Saját kertemben bio körülmények között termesztem, ami nem egyszerű mert nagyon szeretik a kártevők és a gomba betegségek is.A saját kutatásaim és a kutatási szaklapokban publikáltak alapján, valamint számos mindenhonnan beszerezhető kapható termékek vizsgálata alapján néhány saját következtetés.Mindenhol azt publikálják szakemberek, hogy csak a magas hatóanyag tartalmú készítményt lehet használni.Az alkoholos tinktúrákat javasolják sokan, amiben én nem vagyok biztos, mivel nincsenek labor vizsgálatok arra vonatkozóan, hogy az alkohol mely hatóanyagokat “vonja ki” a növényből, az alkohol esetleg hogyan befolyásolja a hatóanyagot.A megvizsgált porított, vagy darabolt Artemisia készítményeknél azt tapasztaltam, hogy mindegyik “full-spectrum” készítmény, ami azt jelzi, hogy a levágott növény minden részét bedarálják.A tudományos vizsgálatok publikációi pedig azt kommunikálják, hogy a hatóanyag a levélzetben és a virágzatban van.A növény felépítése szárított tömegarányokat figyelembe véve 5 rész szár és 1 rész virág és levélzet, ami alapján a kapható artemisia készítmények alacsony hatóanyag tartalmúak, mivel a szárrészek nem tartalmaznak olyan sejteket amelyekben hatóanyag van (a növény szára szállító sejteket és váz sejteket tartalmaz).A fentiek alapján elkészítettem azt a terméket ami szerintem magas hatóanyag tartalmú, mivel csak a levélzet és a virágzat van apróra őrölve. A családomon teszteltem és jó magamon,megelőzés céljából, folyamatos szedés alapján teljesen mellékhatás mentes, sőt tapasztalat, hogy javítja az emésztést és elősegíti a méregtelenítést.Rövidesen kapható lesz a termék, már most is van egy kis készletem.Továbbiakat:pal.bartus@gmail.com

 15. T.Evice says:

  Daganat és daganat között különbség van. Érdemes az előbb említett oldalon található elérhetőségen beszélni velük, mert pl az én családomban lévő problémára nem ezt ajánlotta, hanem másik szert. Nagyon kedves és segítőkész a fiatalember :).

 16. T.Evice says:

  Na, úgy látom az oldal nem enged linkelni. Szóval, a legjobb és legolcsóbb változatát a drugstore . hu oldalon találtam meg. Van kapszulájuk is és tinktúrájuk is.
  Érdemes az egész oldalt átnézni, mert van még vagy 5-6 féle rákos daganat ellenes szerük, a többi pedig egyéb problémákban nagyon jó (pl vírusokra is, Lyme-ra is!) és a legolcsóbb a piacon ahogy megnéztem. Németországba forgalmaznak leginkább, csak itthoni érdekeltség miatt itthon is. Telefonon nagyon kedvesek és segítőkészek, profi tapasztalatokkal.

 17. T.Evice says:

  A legjobb és legolcsóbb hely itt van
  http://www.drugstore.hu/termek/edes-urom-5/

  Az oldalon érdemes még végigolvasni a többi szer leírását, Mo-on egyedül itt kaphatóak ezek a növényi szerek és Németországban még. Telefonon nagyon korrektek, segítőkészek.
  Rákos daganatra van még vagy 3-4 féle szerük, és a többi cucc is meglepően jónak tűnik.

 18. Éva Málay Tiborné says: (előzmény @Klára Csetnekyné)

  Hol lehet beszerezni az egynyári üröm olajat

 19. Varga Krisztina says:

  A páromnak előrehaladott hasnyálmirigy daganata van. Az orvosok azt mondták meggyógyítani nem tudják csak kitolni az időt.
  Reménysugárként olvastam erről a szerről. Csakhogy fogalmam sincsen melyik az a megbízható hely ahonnan a cseppeket be lehet szerezni. Nagyon szeretném megtudni, esetleg milyen fajta vas készítményt válasszak hozzá és honnan? A segítséget és a gyors választ előre is köszönöm.

 20. Sandorne Devecseri says: (előzmény @Éva Málay Tiborné)

  Szeretnèm megtudni, hogy hol lehet megvásárolni az Artemisin
  anno olajat SOS kérlek segîtsetek!!!!

 21. Éva Málay Tiborné says: (előzmény @Huszti Tibor)

  Hol lehet negvásárolni az egynyári üröm olajos oldatot? Kérlek segitsetek!

 22. Kedves Galambosiné!

  A vasból napi 3-4 szem jó, ha “elég erős” a tabletta.

  Az Artemisiaból nálunk a 12 csepp kevés volt, felmentünk 25-30 cseppre!

  Vegyen fel Facebook-on, ha még több kérdése van, segítek szívesen!

  Üdvözlettel:
  Abbas Krisztián

 23. Lászlóné Galambosi says: (előzmény @Krisztián Abbas)

  Krisztián!!
  Köszönöm a választ az Artamesiábó 3×12 csepp van javasolva,ennél több kell?Mennyi az a sok sok vas
  tabletta napi 10 vagy mennyi?
  Bocsi, de kezdő vagyok.
  Hálás vagyok, hogy válaszoltál!

 24. Tisztelt Úszás Oktatás alias Biczók Benjámin!

  Szintén 30 éve gyógyult, ex ex Non-Hodgkin lymphoma-s emberke vagyok. Olvasva a hozzászólását, szívesen cserélnék tapasztalatot az említett betegségről, valamint érdekelne a szintén említett alternatív gyógymódok terén való tapasztalat szerzése! De mástól is szívesen olvasok tanácsot, vérző orrpolip (arcüregi daganat?) valamint szem mögötti daganat alternatív kezelésének lehetőségéről!

 25. Kedves Galambosi Lászlóné!

  3-4 napon keresztül sok-sok vastablettát érdemes bevenni, ezek után jöhet az Artemisia annua, NAGYON nagy adagokban! Fontos, hogy ha keveset veszel be az Artemisiaból, akkor csak rontasz a helyzeten!

  …és biztos Artemisia annua olajos oldat legyen!

  Aztán megint csak a vas és utána Artemisia és csak így tovább, kúraszerűen.

  A nevelőapámnál néhány nap alatt csodát tett a szer!
  (prosztata-daganat áttétes gerinc és tüdődaganattal…)

  A tolószékből felállt és már a botot sem használja!

  Üdvözlettel:
  Abbas Krisztián

 26. Lászlóné Galambosi says: (előzmény @Krisztián Abbas)

  Azt szeretném megtudni,hogy mennyi vasmennyiség
  szükséges ahhoz,hogy az egynyári üröm hatásos legyen?
  Ha valaki próbálta ill.használja hálás lennék egy jó tanácsért.

 27. Krisztián Abbas says: (előzmény @Katalin Anda)

  Kedves Katalin!

  Vigyázzatok, a linken lévő szer tök más, egyáltalán nem Artemisia Annua!

  Ne vegyétek meg!

 28. Krisztián Abbas says: (előzmény @Katalin Anda)

  Kedves Katalin!

  Köszönöm, kaptam választ! 🙂

  Üdvözlettel:
  Krisztián

 29. Ne haragusj, de a cikk egyertelmuen kifejtette, hogy a kapszula nem jo! Kizarolag az olaj, nyelv ala!

 30. Meg tudnád adni az üzlet címét, ahol ezt a szert meg lehet vásárolni?

  Köszönöm Klári

 31. Kedves Zoe Von Neuwirth-Szilagyi Festőművész!

  Hol tudtál venni Egynyári üröm készítményt?
  Pontosan “Artemisia annua” olajos kivonatot keresek.

  A segítséged előre is köszönöm!

 32. A hozzászólások között valaki be is linkelte a beszerzési helyet!

 33. Klára Csetnekyné says:

  Zoe Von Neuwirth-Szilágyi Festőmüvész azt, hogy hol vetted az Egynyári Ürömöt, ami használt, meg tudnád írni? Akár privibe is, ha itt nem lehet!
  Köszönöm

 34. Katalin Anda says:

  Szuper 🙂 Én már csak 1 kérdéssel nyünnyentek itt: mivel nyelni nehezen tudok (örülök, hogy a megrágott étel vízzel lemegy) a kapszula tartalma a héj nélkül is hatásos? Köszönöm a választ előre is!

 35. Farkas Oliver says:

  Hello Rácz Viktor
  érdelködnék mert látom jártas vagy ebbe a témába
  amit irtál nekem ez a SWANSON GYOGYSZER jo volt neked,és be vált és medig kell szendeni ezt.
  a másik kérdésem az lenne hogy ez
  Sárgabarackmag(olaj) szerinted jó ezz is ha 2-öt egybe használnál

  És ez a KURMUKA MIRE JÓ PONTOSSAN(Mert mondják mások is hogy kinek hogy hat)
  elöre is kösszönöm a segitséget
  tiszt:OLIVER

 36. Úszás Oktatás says:

  Üdvözlök Mindenkit!
  Mint 30 éve meggyógyult és az utóbbi 10 évben alternatív terápiákkal ismerkedő és javas-ló,egy-két gondolatot megosztok Veletek.
  Soha ne hagyjátok ki a lelki okokat. Javaslom ehhez az ujmedicina.hu weboldalt például. Amiket ismerőseim és/vagy embertársaim kipróbáltak és működött: Hunza barackmag kapszula, +napi két citrom, jól megmosva, megenni, +kurkuma napi egy kis kanál bármilyen főételbe amit szeretsz,+szódabikarbóna 2 hétig napi egy evőkanállal,+sok nevetés(ez nem vicc;)),+ újra leírom: megkeresni és feloldani az érzelmi,lelki hátterét a betegségnek. Biztos van még sok jó terápia és készítmény,de a lelki ok megtalálása és feloldása nélkül csak idő és pénz pazarlás minden. Sok emberrel beszéltem négyszemközt, nagyon kevés akart igazán meggyógyulni,MEGAKARTAK HALNI,mert… és itt ezer különféle okot sorolhatnék,nézzen mindenki magába, önáltatás nélkül. ÉN is megakartam halni anno 17 évesen (szerelmi csalódás),ne csapd be magad! Nincs külső ok soha,csak belső, érzelmi hátterű, főleg a rák esetében,de a betegségek 90%-ra igaz ez! Biczók Benjámin (ex Non-Hodgkin lymphoma-s)

 37. Tudod amikor a párom rákos lett, hiába volt erős bizalma az alternatív terápiákban, az orvosok olyan mondatokat használtak, amivel teljesen beparáztatták. Emiatt hitte, hogy rajta tényleg csak a sugár-kemó kombó használ. Van hatalmuk egy ember felett, aki a halál kapujában érzi magát, pedig a rák nem halálos betegség. Erről linkeltem az anyagba más írásokat, amiben ezt bővebben kifejtem. Tehát ha valaki a kemót választja, annak főleg ilyen pszichés nyomás áll a hátterében. Megijed, úgy adagolják neki, hogy NINCS MÁR IDEJE GONDOLKODNI SEM. Elveszik tőle az egyetlen a kincsét, a reményt. Ezért belemegy.

 38. Anna Mária Kiszely says:

  Akkor már csak egyet nem értek, hogy miért halnak meg pl. milliomos szinészek elég fiatalon rákban?

 39. Sand Shauna says:

  Azt hiszem el kezdem szedni még ma

 40. Farkas Oliver says:

  helloka mindenkinek

  érdeklödni szeretnék látom ir mindenki minden és elolvastam mindegyiket és nem tudom melyiket válasszam,vagy melyik a jó,es a megfelelö
  egyik barátom kemoterápiára jár kb 1 éve és már nem birja a szervezette ki van töle nagyon pl(viszlet a kezei és pirossak neki nagyon ,a láb sarkán már csömör is ki jött rajta,SZINTÉN VISZKET
  (NÖGYÓGYÁSZATI RÉSZEN VAN A PROBLÉMÁJA)es egyre sulyossab és már nem akkarja fel venni a KEMOT mert már nem birja a mellékhatásokat

  1 olvastam ezt a sárgabarackmagot(olaj)

  2 olvastam ezt a
  Artemisinin kivonat 50ml. ( ARTEMISIA SIMILIAPLEX R Tropfen )

  3 a MÁSIK meg A Swanson Premium

  Full-Spectrum Wormwood (Artemisinin)

  ki mit tudna segiteni nekem ha ezzek jók akkor már rendelem is azzonal
  vagy egyéb infót kérhetek
  hálásan kösszönöm mindenkinek

 41. Rácz Viktor says:

  Tessék:
  Swanson Wormwood 90 caps. 425mg/caps (Artemisinin) 5,95$ ca.: 1800 Ft

 42. Ingrid-Andris Pelle Suhajda Biatovszky says: (előzmény @Mázli)

  egy kerdesem lenne? ezt tablettaba lehet beszerezni vagy tea? .a parlagfu mindenhol megtalalhato miert draga? artemisia annua a parlagfuu 1 fajtaja
  kivonnak belole valamit? koszonom a valaszt

 43. Huszti Tibor says:

  Hol llehet vásárolni

 44. Esetleg ha még beírod ide a beszerzési helyet, biztosan örülni fog neki aki éppen rászorul, és megköszöni.

 45. Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt elmondtad ! Azt hiszem mások nevében is! Részvétem…

 46. Zoe Von Neuwirth-Szilagyi Festőművész says:

  Ez igaz. édesapámnak húgyhólyag rákja volt ,töményt vért pisilt már, darabosat.Vért is kellett kapnia mert stroke-ja lett a vérveszteségtől. Semmiféle orvosi segitséget -operáció, kemó, sugár- NEM engedett alkalmazni magán.
  kipróbált mindenfélét de semmi. Aztán kipróbálta az egynyári ürmöt.
  A vérzése ELMÚLT!
  Tudom mert LÁTTAM a SAJÁT SZEMEIMMEL. Én jártam át hozzá segiteni s hogy nehogy elessen a stroke utáni állapotban, éjjel üvegbe pisilt ,reggel kiöntötte WC-be-egyszer ottfelejtette….

  Telesen normális szine volt! Ami előtte vagy egy éven át nem volt.

  Végül apum nem a rákba halt bele hanem gyomorvérzésbe , amit azért kapott mert lábfájására túl sok fájdalomcsillapitót vett be.
  „frown“-Emoticon

  Ha bármikor daganatos lennék én is ezt innám!
  Sajnos irtó drága de ez az egyetlen ami használt. MINDENFÉLÉT kipróbált, a koncentrált C vitamintól a mindenféle gyógynövényig.

  A spirulina volt még ami jó volt, kicsit javitott rajta. De a legjobb ami LÁTVÁNYOSAN SEGITETT: az EGYNYÁRI ÜRÖM. Ahol vettem, mondták hogy sokak veszik többek közt egy bácsi akinek szintén segitett.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!