Illúzió

Miután legyőzte a rákot, egykori diákjai így lepték meg a tanárt

Az 59 éves Gabrielyn Watson tanárnő egy nagyon erős rák túlélő. 7 hónapig csatázott a csontvelő rákkal, és győztesen került ki belőle. A középiskolában – ahol tanított – sok száz diák szívét érintette meg, és azok közül, akik már régen elhagyták az iskolát, többen szövetkeztek, mert úgy döntöttek tudatják vele mennyire szeretik. 
A chicagói (Illionois) suliba járt Peter Frank is, aki az American Idol 10.évadának döntősei között volt. Ő kezdeményezte a csodás meglepetést.

tanárnő

 

 

Az egyik kedvenc történetem a szeretetről IDE kattintva érhető el!

“Rájöttem, hogy soha nem volt esélyem arra, hogy tudassam vele, milyen nagy befolyással volt az életemre” – mondta Peter Frank -, aki felkereste a Kleenex papírzsebkendőket gyártó céget és egyeztetett velük, lenne-e kedvük segíteni nekik a meglepetésben. Szükség is volt a zsebkendőre, mert Ms.Watson valószínűleg egy százas csomagot telesírt a meghatottságtól aznap.
A tanárnő, aki 17 évig oktatott ott, kapott egy értesítést, hogy szeretnék ha be tudna fáradni az intézménybe. Mit sem sejtve lépett a folyosóra, ahol egyszer csak régi tanítványa, Peter sétált elé és az “Amazing Grace”-t kezdte énekelni, majd hamarosan csatlakozott hozzá több évfolyamnyi diákja is. Amikor a többiek is megjelentek, a tanár a padlóra esett, és zokogni kezdett. 

Frank, aki 2005-ben végzett itt, Ms.Watsonnak tulajdonítja az előadóművészként elért sikereit. A fiú, aki azóta Los Angelesben él jól emlékszik még, hogy egy kórusversenyen szmokingban kellett volna megjelennie, amit nem engedhettek meg a szülei maguknak, és a tanárnő adott neki.

Az énekes férfi úgy hívta meg a papírzsebkendő gyártó céget, hogy “egy névtelen hőst szeretne meglepni, aki elismerést érdemel”. 
“Miattad vagyok minden ami ma vagyok” – mondja sírva egykori tanítónőjének.
Mindenkinek ilyen tanárt kívánok…

Kattints ide egy másik megható történetért!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(insideedition.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!