Illúzió

Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra

A bal csukló körül viselve, a Vörös Fonal ugyanazon az úton működik ahogy a modern orvostudomány vakcinái. Amikor valamilyen betegség ellen oltást kapunk, a betegség egy gyengült vírustörzsét a vakcinán keresztül kapjuk meg. A lelket is hasonló technikával tudjuk immunissá tenni.

 

 

vörös fonal

A Kabbala ( קַבָּלָה ) azt tanítja, hogy a színeknek speciális frekvenciái és energiái vannak. A vörös például a veszély színe. A Vörös Fonalat sajátos módon a bal csuklónkra kötve, megvédjük magunkat a bármilyen felénk irányuló ártalmas negatívitástól – ez a spirituális vakcina a Gonosz Szem veszedelmes ereje ellen. A vörös szín ennek a technológiának egyik része.
A Vörös Fonalat a bal csuklón viseljük. A kabbalisták felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz az ‘kapás’ fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az ‘adás’ erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák a test bal oldalán áramlanak be. A Vörös Fonalat a bal
csuklónkon viselve a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk.

A betegség a lélek nyelve, a rákba nem illik belehalni című cikkemet ITT találod!

A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, egy-egy csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben. Nagyon fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. Mialatt ők ezt megteszik, mi azt kérhetjük, hogy ez az erő sugározzon ránk és embertársainkra, és jóságot, kegyelmet, hálát, és a Gonosz Szem örök távol tartását kérhetjük a Fénytől.

Ha nincs olyan személy aki felkösse akkor a nyak köré is lehet magunknak ~vagy a bal bokára. Nekem a bokámon van, így észrevétlen viszont a védelem biztosított. Saját magától lebomlik amikor megtette a dolgát a védelem, kis szünet után ha úgy érezzük akkor visszaköthető! 
Az autentikus forrásból származó karkötő itt rendelhető, vagy beszerezhető a Kabbala Központ Magyarország előadásain és tanfolyamain.

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!
A lenti képesajánlóban találsz további érdekes cikkeket!

( Forrás )

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Bhakti Abhay Govinda Swami says:

  Fontos megjegyezni, hogy ez nem a Kabala érdekessége,hanem a több mint ötezer évvel ezelőtt lejegyzett Ayurvéda tanítása. Aki érdekel ennek hiteles és teljesebb megismerése – ott keresse – érdemes.

 2. Márta Magyar says:

  a tölgyfára pedig köss egy sárga szalagot…..amen

 3. Turnherr Károly says:

  Ha esetleg nem tudok rendelni a megadott linken,és nem tudok elmenni a központba előadásokra sem,akkor hogyan tudom beszerezni ? Van olyan lehetőség ami nem igényel devizaszámlát ? Szívesen kifizetném postaköltséggel együtt ha van valamilyen mód rá. Ha tud kérem segítsen.
  Szép napot továbbra is.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!