Illúzió

Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra

A bal csukló körül viselve, a Vörös Fonal ugyanazon az úton működik ahogy a modern orvostudomány vakcinái. Amikor valamilyen betegség ellen oltást kapunk, a betegség egy gyengült vírustörzsét a vakcinán keresztül kapjuk meg. A lelket is hasonló technikával tudjuk immunissá tenni.

 

 

vörös fonal

A Kabbala ( קַבָּלָה ) azt tanítja, hogy a színeknek speciális frekvenciái és energiái vannak. A vörös például a veszély színe. A Vörös Fonalat sajátos módon a bal csuklónkra kötve, megvédjük magunkat a bármilyen felénk irányuló ártalmas negatívitástól – ez a spirituális vakcina a Gonosz Szem veszedelmes ereje ellen. A vörös szín ennek a technológiának egyik része.
A Vörös Fonalat a bal csuklón viseljük. A kabbalisták felismerték, hogy az energia a test bal oldalán hatol be. A bal kar és kéz az ‘kapás’ fogalmához kapcsolódik, a jobb kar és kéz pedig az ‘adás’ erejét foglalja magába. Eszerint a negatív energiák a test bal oldalán áramlanak be. A Vörös Fonalat a bal
csuklónkon viselve a negatív energiákat a behatolás pillanatában feltartóztatjuk.

A betegség a lélek nyelve, a rákba nem illik belehalni című cikkemet ITT találod!

A fonal gondos előírásoknak megfelelően, hét egymást követő, sorozatos csomóban van megkötve, egy-egy csomó azt a hét spirituális dimenziót jelképezi, amely a jelen valóságunkkal van összeköttetésben. Nagyon fontos, hogy egy olyan személy kösse fel a fonalunkat, aki szeret minket, és akiben mi is mélyen megbízunk. Mialatt ők ezt megteszik, mi azt kérhetjük, hogy ez az erő sugározzon ránk és embertársainkra, és jóságot, kegyelmet, hálát, és a Gonosz Szem örök távol tartását kérhetjük a Fénytől.

Ha nincs olyan személy aki felkösse akkor a nyak köré is lehet magunknak ~vagy a bal bokára. Nekem a bokámon van, így észrevétlen viszont a védelem biztosított. Saját magától lebomlik amikor megtette a dolgát a védelem, kis szünet után ha úgy érezzük akkor visszaköthető! 
Az autentikus forrásból származó karkötő itt rendelhető, vagy beszerezhető a Kabbala Központ Magyarország előadásain és tanfolyamain.

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!
A lenti képesajánlóban találsz további érdekes cikkeket!

( Forrás )

Szerző: Gini Papp - Illúzió

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Bhakti Abhay Govinda Swami says:

  Fontos megjegyezni, hogy ez nem a Kabala érdekessége,hanem a több mint ötezer évvel ezelőtt lejegyzett Ayurvéda tanítása. Aki érdekel ennek hiteles és teljesebb megismerése – ott keresse – érdemes.

 2. Márta Magyar says:

  a tölgyfára pedig köss egy sárga szalagot…..amen

 3. Turnherr Károly says:

  Ha esetleg nem tudok rendelni a megadott linken,és nem tudok elmenni a központba előadásokra sem,akkor hogyan tudom beszerezni ? Van olyan lehetőség ami nem igényel devizaszámlát ? Szívesen kifizetném postaköltséggel együtt ha van valamilyen mód rá. Ha tud kérem segítsen.
  Szép napot továbbra is.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!