Illúzió

El nem hiszed, így gyógyította műtét nélkül a vakbélgyulladást!

Dr.Lenkei Gábortól sűrűn idézek, mert úgy érzem együtt tudok gondolkodni vele. Nem csak megértem egyszerű igazságait, de elindít bennem valamit, amiért úgy érzem érdemes még tovább kutatnom. Mint azt már mondtam (például ITT is!), elég régen átálltam a holisztikus gyógyászat oldalára, és eszerint nézek rá a betegségeinkre is. A doktor arról mesélt most a blogján, hogy amikor már “kifelé állt a rúdja” a hagyományos orvoslás birodalmából, elballagott egy Popper Péter előadásra, ami elég meghatározó gondolatokkal szolgált számára. 

 

 

popper

Dr.Popper Péter

Dr.Lenkei Gábor – a rákról : ITT!

Aki hallotta már Popper Pétert beszélni – évtizedekig hazánk egyik legnépszerűbb pszichológusa -, az pontosan tudja milyen hatással volt nézőire. Betöltötte a legnagyobb termet is jelenlétével, nyugalmával, hanghordozásával, sőt még a hátsó sorokban is érezhető volt a tekintete nagy lencséjű szemüvege mögött. Karizmatikus személyiség volt, a mai napig szeretem a videóit újra nézni.
De, hogy a Doktor történeténél maradjak, beült egy Popper előadásra, ami  hatalmas élményt szerzett számára. A történet, melyet csak úgy “elsztorizott” ezen a napon, benne, az orvostan hallgatóban mélyen leült, és arra az útra terelte, amelyen most jár.
Idézem! (Ha aprónak találnád a betűket, kattints a szövegre!)

dr.lenkei

Dr.Lenkei Gábor

sztori

A lenti képes ajánlóban is találsz hasonló cikkeket!
Ha tetszett, kérlek oszd meg te is!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!