Illúzió

Melyik misztikus személy lennél szívesen? – személyiségteszt

Melyik gyermek nem álmodozott kiskorában arról, hogy valamelyik mesebeli lény bőrébe bújna egyszer? Te miről ábrándoztál? Mágikus italokat keverő, nagy hatalmú boszorkány lettél volna, vagy egyiptomi istennő, aki minden titkok tudója volt? Esetleg sellő, aki a végtelen óceánok habjai közt suhan, mint a nyíl? Talán angyal, aki hírvivőként, az emberek segítőjeként szeli át az Univerzumot?
Vajon mit árul el rólad választásod? Lássuk! Válassz egy számodra szimpatikus istennőt, angyalt vagy mitikus lényt és nézd meg mit tár fel személyiségedről!

 

 

Óvodai jelek üzenetei – ha azt hitted volna, hogy semmit nem jelent 🙂 Kattints ide, és nézd meg a sajátodat!

teszt

Boszorkány

boszi

Ha te mindig is boszorkány szerettél volna lenni, akkor jó eséllyel arra hajazol többek között, hogy a varázserőd lévén bármit megtehess. Korlátlan hatalomra vágysz, hogy akaratoddal bármit megtegyél. Szeretnéd a férfiakat egy pillantással elcsábítani és a disznó ex-szerelmeket az említett állattá vagy békává változtatni. Örömmel vennéd, ha kicsit félnének tőled, de azért mégiscsak tisztelnének. Az se lenne utolsó, hogy repülhess, így odamehetnél, ahová csak szeretnél, és persze azt se vennéd zokon, ha kifürkészhetnéd a jövőt és akár másokra is ráolvasd a sorsukat. Szabadságra, kalandra, izgalomra és hatalomra vágysz.

Tündér

tündér

Egyfelől te is szeretnél olyan szépséges lenni, mint az aprónépek. Vágyod a nyugodt, békés és mindig vidám életüket. Főleg az utóbbit irigyled, hogy gondtalanok, mindig mulatnak és felhőtlenül telnek a napjaik, méghozzá addig, amíg világ a világ, hiszen a tündérek halhatatlanok és sose öregednek meg. Hmm… örök szépség és fiatalság, boldogsággal vegyítve. Ez már tetszik, ugye? Sőt, ha neked is olyan csodás pillangószárnyaid lehetnének, odamehetnél, ahová csak szeretnél, mert szeretnél utazni, élni és világot látni. A természet gyermeke akarsz lenni. És azt is szeretnéd kipróbálni, milyen aranyport szórni valakire, hogy az illető szerencsés vagy gazdag legyen, esetleg halálosan szerelmes beléd…

Istennő

egypt

 De jó is lenne egy igazi, korlátlan erejű, félelmetes, tekintélyes, de mégis szörnyen gyönyörű és szexi istennőnek lenni, ugye? Aki után bomlanak a férfiak és azt tehetsz velük, amit csak akarsz. Hogy egy éjszaka után belegárgyuljanak a gyönyörűségbe és menthetetlenül epekedjenek utánad, mert figyelemre és dicsőségre vágysz. Szeretnéd, ha a világ a lábaid előtt heverne, és minden kérésed, vágyad varázsütésre teljesülne. Sőt, ha úgy óhajtanád, megbüntethetnéd a rossz, gonosz, igazságtalan embereket. Arra vágysz, hogy azt tehess, amit akarsz, senki se parancsolgasson neked, hogy az életed egy merő élvezet és kéj legyen. Igen, mindebből erőteljesen kitűnik, hogy ott rejlik benned a hedonista.

Kattints ide, és nézd meg mit mond rólad egyiptomi horoszkópod!

Sellő

sellő

Nem csak a szépséget, hanem a szabadságot is vágyod, ami egy sellőélettel jár. Ott van a végtelen óceán vagy éppen a tenger, és te felfedezhetnéd minden zegzugát. Végre kiélhetnéd vízimádatodat, felfedező énedet, és egész álló nap csak úszkálnál, játszanál, szórakoznál, mert szíved szerint ez a neked való élet. Egyszerre szeretnél gondtalan és szabad gyermek lenni meg misztikus, titokzatos, gyönyörűséges sellő. Persze azért se haragudnál meg, ha olyan meseszépen tudnál énekelni, hogy attól mindenki elsírja magát a meghatódottságtól vagy a férfiak egy dalodra utánad vetnék magukat a vízbe.

Angyal

angyal

Békesség és szeretet. Csak erre a kettőre vágysz és arra, hogy segíthess másoknak. Angyali szárnyakon szeretnél repülni, a felhők között a Mennyekben, ahol béke és örök boldogság lakozik. Ám te nem csak azért vágyod az angyalok szépségét, hogy férfiakat csábíthass el vele, hanem hogy az egész világ csodáljon téged. Ám benned ott rejtőzik az a nemes vágy is, hogy szeretnél angyali hatalmadnál fogva másokon segíteni. Megvigasztalni, meggyógyítani őket, teljesíteni a vágyaikat és boldogságot vinni az életükbe. Utat mutatni nekik, tanácsokkal szolgálni. És ha kell vezetni őket, hogy miként tehetnék jobbá ezt a világot, amit boldogan mentenél meg akár egyedül is.

Ide kattintva olvashatod a kislányom emlékeit az előző életeiről!

Múzsa

boszi

Szeretnél valakinek, vagy akár több embernek is a múzsája lenni. Szeretnéd, ha meglátnák benned a szépet, az érdekeset, az izgalmasat, amit papírra, dalba vagy festményre akarnának vinni. Szeretnél hallhatatlan lenni, örök szépséggel, mert tele vagy vágyakkal, és úgy érzed egy élet is kevés lenne ahhoz, hogy mindezt kiéld. Oda vagy a művészetért, talán te magad is egy lelkes alkotó vagy. Szeretnéd sokra vinni, komoly eredményeket elérni, arra vágysz, hogy megcsillogtasd a tehetségedet és mindenki elismerjen. Hihetetlenül okos, kulturált és tehetséges szeretnél lenni.

Ha tetszett oszd meg kérlek, és nézz szét a lap alján lévő képes ajánlóban is, sok érdekességet találsz!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(forrás: nőiportál)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!