Illúzió

Megkönnyezed az ikerpár Thalasso fürdetését te is!

Imádni való képsorozat és videó egy újszülött ikerpár első fürdetéséről! Ez az érdekes videó megmutatja, amit már egy előző cikkben fejtegettem, hogy milyen zárt kis világuk van az ikreknek. Egymást ölelve, csukott szemmel fürdenek életük első napjaiban.

 

 

ikrek

A 2:50 perces videót, amit a Párizsban élő és praktizáló bába, Sonia Rochel töltött fel, több mint  41.000.000 alkalommal nyitották meg!
Ms.Rochel azért osztotta meg a nyilvánossággal ezt a videót, hogy bemutassa a “Thalasso Spa Baba” módszert, amit Ő álmodott meg. Egy kis fürdőkáddal és zuhanyzóval éri el azt a hatást a babáknál, amit az anyaméhben éltek át, de kiszakadásuk után azonnal azt a környezetet szimulálja számukra amit megszoktak.

Tudtad, hogy egy helyen még mindig inkvizíció van nálunk? – Kattints ide a cikkért!

baba

A képen néhány naposak csupán

A videóban láthatod igazán azt a szoros köteléket, amely ezt a két pirinyó embert összetartja. A fiú és a kislány – akiknek édesanyja azt akarja, hogy identitásuk rejtve maradjon – fogják egymást, amint a langyos vízzel teli apró medencében lebegnek.

Mr.Rochel – aki egy nagymama, hat unokával -, tavaly azt mesélte egy interjúban, hogy az ötlet akkor fogalmazódott meg benne, amikor zuhanyzás közben engedte, hogy a vízcseppek végigfussanak az arcán. Felismerve ezt a jó érzést, úgy döntött, hogy kipróbálja a technikát az újszülötteken, akik láthatóan mennyei békét és nyugalmat élnek meg a vízben, a kéz biztonságában.

thal

Tökéletes békében a “Thalasso bébik”

ásit

Nyugtató hatás: a cél, az újszülöttek számára lemásolni, amit édesanyjuk méhében élhettek meg

cuki

A Thalasso fürdőt, csak két hónaposnál fiatalabb csecsemőkön alkalmazzák, és Ms.Rochel nyomatékosan figyelmeztet, hogy a szülők NE próbálják megismételni a látottakat otthon!

A videó nézőiben sokféle érzés indult el. Személy szerint én, nagyon boldog lettem volna, ha ilyen gyengéd környezetben, és méltóságban jöhetett volna világra a lányom. És persze én magam is. Úgy tűnik, lassan-lassan maga az orvostudomány – a szülészet, pszichológia – is kezdi felismerni mekkora fontossága is van a születés körülményeinek! Végre!

Üdv az ‘újvilág’ kapujában fiúk!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!