Illúzió

Tényleg pont a színes csibe hiányzott nekünk emberek?!

színes

 

 

Az Egyesült Államokban, Kínában, Indiában, Malajziában, Marokkóban, és Jemenben is népszerű már sok év óta, hogy húsvétra színesre festik a naposcsibéket. Miért ez kegyetlenség? Hát a profitért és mert megtehetik, hogy kegyetlenkednek az állatokkal. A természetellenes színek vonzzák a járókelők szemét, és azzal, hogy megvásárolják ezeket a kis állatokat, már támogatják is ezt az üzletágat. Ördögi kör, a vásárlóerő miatt nem hal el a szokás. 

festett

És hogyan érik el, hogy a picik ilyen színekben pompázzanak? Vagy hidrogén-peroxid, ammónia, és “ártalmatlan” élelmiszer színezőanyagok keverékével. (De mióta ártalmatlan a tojás (magzatba) fecskendezve bármilyen színezőanyag, nem igaz? A valóságban, sok csibe képes túlélni ezt a beavatkozást, de a többség meghal a keltetőben.)
Vagy úgy, ahogyan az alábbi videóban látható, ami talán még ennél is embertelenebb: 

 

Rövid, szánalmas kis életüket így kezdik, és amelyiket túlélésre alkalmasnak találja a futószalag melletti kéz, az rekeszbe kerül, és mehet akár a festésre is. Ha nem, azt nem fogom megmutatni neked, hogyan kerülnek elevenen az őrlő gépbe, megtalálod magad is, ha akarod.

De miért lepődünk meg ezen a lelketlenségen, amikor már sokkal szörnyetegebb megoldásokat is produkáltak már az emberek, visszaélve erejükkel, kihasználva az állatok védtelenségét?

kulcstartó

Kattints a képre a cikkért!

 Nem jól van ez így emberek. Nagyon nem!

Vállalhatatlan húsvéti nyúl jelmezek IDE kattintva érhetőek el, hogy mosolyogj egyet végre a rideg valóság után!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(Forrás: Dailymail.com, Facebook)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!