Illúzió

Egy új hullámot indított el a kórház festő, hálás apuka

Lakatos Norbertről elsőként számoltam be, amikor facebook oldalán megláttam a képsorozatot, melyet akkor készítettek róla, amikor a kistarcsai kórház egyik nővérszobáját festette. Az apuka hálából tette ezt, ezzel szerette volna megköszönni, hogy kislányával és vele bent lévő feleségével olyan jól bántak, amikor a pici bekerült hozzájuk.
Nem sokkal később arról számoltak be, hogy Norbert nem állt le itt, már az újszülött osztályt festi.

 

 

Az emberségből jeles sorozatom előző részeit IDE kattintva éred el, és itt, a képes ajánlóban is találsz belőle!

Norbi

Lakatos Norbert facebook oldaláról

A férfi tette egy hullámot indított útjára, mert március 11-én ezt közölte oldalán :

“Óriási hírem van! Segítséget kaptam, hogy folytassam a munkát a kistarcsai kórházban! A koraszülött osztályt festhetem ki Forgács Balázs segítségével aki a www.szinvarazs.hu festék webshop tulajdonosa. Szeretnék más kórházakban is festeni, ahol kérnek segítséget! Írjátok meg nekem, hol fogadnák még szívesen a munkát! Remélem minden kórházhoz eljut az ötlet, akihez csak kell!”

Igen, a pillangóhatás. Megrebbenti a szárnyait, és elindít egy finom kis jószándékú cunamit. És ez gyönyörű áramlást hoz létre, amitől szebb lesz a világ. 
Köszönet ennek a fiúnak, amiért mosolyt csalt a szívünkbe…

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Huni Buzuki says:

    A kedves apuka nem az egyetlen, aki hálás a gyermeke megmentéséért, ebben biztos vagyok! A mi családunk sem felejtette el, mi történt 2014. május 25 és augusztus közepéig. További érdekes információkat is szívesen adok: batizics@freemail.hu címre írt levélre válaszolva.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!