Illúzió

Soha nem találnád ki mivel lépett fel ez a 70 éves nő!

Tomoko 43 évvel ezelőtt érkezett Olaszországba, hogy opera énekesnek tanuljon. Később felfüggesztette tanulmányait és elhelyezkedett egy színházban, ahol énekes és színész volt.

 

 

70

Amikor a zsűri megtudta, Tomoko elmúlt 70 éves, nem akartak hinni a fülüknek. Mosolyogva kérdezgették mivel őrizte meg a fiatalságát. Második kérdésükre, hogy milyen produkcióval fogja őket meglepni, az idős hölgy rejtélyesen válaszolt:
“Az opera énekléshez már túl öreg vagyok, így valami mást csinálok ma este. Remélem szeretni fogják.”

Mielőtt tovább mesélnék, nézd meg ezt az előadást, mely álló tapsot kapott és ami után együtt skandálta a közönség az “aranycsengőt” felszólítást, hogy szabad utat kapjon Tomoko az élő versenybe! Úgy vélem te is libabőrös leszel:

A női zsűritag nem akart hinni a szemének, azt kérdezte: Mi ez Tomoko? Mi a helyzet az isiásszal és a csontritkulással? Milyen csodálatos a te szervezeted, teljesen harmóniában vagy vele! – ámuldozott. Majd amikor Tomoko elmarasztalta magát, hogy 43 év után is gondban van az olasz igék használatával, leteremtették: “Kit érdekelnek az igék, amilyen a gerinced olyan rugalmas, mint egy csúszómászóé?!” 😀
Egészen döbbenetes teljesítmény egy 70 éves embertől, nem gondolod?

Előremutató számunkra is, hiszen láthatjuk, ezt hozhatjuk ki magunkból mi is egy kis odafigyeléssel…

Szerző: Gini Papp  – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!