Illúzió

Mi a te sorsszámod? Ismerd meg önvalódat!

Tudtad, hogy a számmisztika egy fontos eligazodási pont lehet abban, hogy megismerd valódi életfeladataidat? 
Egyfajta tükör, amiben megláthatod igazi valódat, MAGadat. Fellebbenti a fátylat rejtett képességeidről is. Ha tudod, hogy mire vagy igazán hivatott, sokkal egyszerűbb dolog lehet a döntés, ha éppen keresztútnál állsz.
Személyes sorsszámodat nagyon egyszerűen kiszámolhatod!

 

 

számmisztika

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!

Add össze a születési dátumod számjegyeit, majd – ha nő vagy, adj hozzá hármat, ha pedig férfi, akkor vonj ki belőle hármat. Az így kapott szám a személyes sorsszámod. Amennyiben kétszámjegyű a kapott szám, akkor addig add össze a számjegyeket, míg egyjegyű számot nem kapsz végeredményként.

Például: ha 1980. 02. 02-án születtél és nő vagy, akkor: 1+9+8+0+0+2+0+2=22. 
Ehhez adj hozzá hármat, azaz: 22+3= 25, azaz: 2+5=

Ha készen vagy, és megkaptad saját számodat, keresd ki, és ismerd meg jobban önmagad!

1.

Szeretsz uralkodni. Mint a patak vize, mindig mozgásban vagy. Senki sem ismeri lelked mélységeit. Büszke, mégis alázatos ember vagy. Nem mutatod ki az érzelmeidet, a szenvedély uralja az életed. Azt az embert keresed, aki szeret, és akin uralkodhatsz. Viszont ha megtalálod, hosszú időnek kell eltelnie, hogy bízni tudj benne igazán. Sok türelmet igényelsz a másik féltől.

2.

Becsületesség mindenekelőtt. Túl félénk vagy ahhoz, hogy valódi kapcsolatokat alakítson ki életed során. Nagyon szigorú vagy – önmagaddal is. A mindennapjaidat óraműpontossággal éled. Feladataidat alázattal végzed. Nagyon érzékeny ember vagy, aki visszautasítja a csalás minden módját. Szenvedsz a kritikától. A páros élet számodra csak a házasság lehet, amit a becsületességre és a tényekre alapozol.

3.

Fény és árnyék. Tele vagy ellentmondással. Mindent kétségbe vonsz, mindent megkérdőjelezel. Egyik pillanatról a másikra képes vagy megváltozni, s azonmód másik oldaladat mutatni. Erősséged: a humorod. Olyankor használod, amikor hódítani akarsz. Ellenállhatatlan vagy – imádod, ha buknak rád. A nélkül, persze, hogy mindezt viszonoznád.

4.

Képtelen vagy szakítani. Szenvedélyessé tesznek az emberi kapcsolatok. Szereted őszinte barátokkal körülvenni önmagad. Boldog vagy, ha ritka pillanatok részese lehetsz. Nem tudod elviselni a szakítást, inkább hagynád a helyzetet kimerülni, ellaposodni. Nagy szíved van, nagyon emberséges vagy. Sokszor azonban nem látod előre a leselkedő csapdákat.

5.

Gyermekként lelkesedsz. Optimistán veted bele magad az életbe. Már-már gyermeki módon lelkesedsz. Naiv vagy olyan szempontból, hogy a sorsod mindig remekül fog alakulni. Nem tévedsz, mivel mindig képes vagy megújulni. A szerelemben szükséged van arra, hogy csodáljanak. Kifejezetten vonzzanak a különböző karakterek, az egész életet egyfajta játékként fogod fel.

6.

Képtelen vagy arra, hogy beilleszkedj a szürke tömegbe. Pedig a látszat csal, valójában meglehetősen konzervatív vagy. Egyszerre vágysz a térre, a szabadságra és arra, hogy valaki védelmezzen. Mások függetlenségét is elfogadod. Gyakran mosolyogsz, de a szívből jövő nevetésed ritka. Szemérmes vagy, ezért nem is erősséged a kezdeményezés.

7.

Kimagaslóan találékony. Olyan vagy, mint az óceán. Diszkréció mögé rejted természetes büszkeséged. És ha nem mered megközelíteni a többieket, eléred, hogy ők jöjjenek. Nem teszel meg mindent álmaid megvalósításáért. Kár, mivel kreativitásod kimagasló. Minden adu a kezedben van ahhoz, hogy sikerüljön az életed. Ha megbuksz, arról csak te tehetsz.

8.

Titkolod a szenvedélyét. Érzékeny és titokzatos vagy. Egy kezeden meg tudod számolni az igazi barátaidat. Érdekel az eredeted; sosem felejted el, hogy mindennek az alapja a család. Ragaszkodó vagy, ezért gyakran félsz, hogy elhagynak. Tudod: az elválás elviselhetetlen lenne, akár a munkádról, akár a társadról lenne szó. Intuitív, érzelmes ember vagy, aki sohasem vallja be a szenvedélyét.

9.

Lelkesít az ellenállás. Imádod a luxust és a gyönyört. Becsületes vagy. Nem szereted a jelentéktelen dolgokat. A kedvezmények untatnak, hátráltatják a döntéseidet. Mindig remekül nézel ki. A harcban sosem merülsz ki. Néha még győzni is hagyod az ellenfeleidet. A szerelemben nem vagy probléma-centrikus, s ha ellenállnak, az csak izgalmasabbá teszi számodra a dolgokat.

A betegség a lélek nyelve, a rákba nem illik belehalni című cikkemet ITT találod!

Sikerült megtudnod magadról valami újat? Vagy megerősítést kaptál abban, hogy jól ismered magad, ezért bátran hallgathatsz intuícióidra eztán is?

Ha tetszett oszd meg te is, és ne felejts el lejjebb görgetni a képes ajánlóhoz!

Szerző: Gini Papp  – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!