Illúzió

A kölykök mindent összefestékeztek, így reagálta le apjuk!

Imádom az egész videót, úgy ahogy van! Két pici srác mindent, amit csak tudtak, tényleg mindent összekentek. Persze magukat se hagyták ki, az fél munka lett volna!

 

 

festék

Bízd apára gyereknapon, jó helyen lesz! Kattints ide a fotókért!

Nagy precízen Ogréra maszkírozták magukat, majd miután tetőtől-talpig kifestették a lakást is, elrejtőztek a zuhanyzóba. Apjuk rájuk talált, de az a nem mindegy, ahogyan lerendezte őket. Nincs tajtékzás, anyázás, verekedés. A méltóságát megőrizve kérdezgeti őket, hogy ki ezért a melóért az igazi felelős. A bátyus persze sunyin mutogat a kicsire többször is. Először, mint eszmei szerzőre, a végén pedig mint aki ki is takarítja a házat, majd ha vége a raportnak.

Apa nem zökken ki, csak 1:50-nél amikor felnyűszít a röhögéstől, mire a gyerek tök komoly arccal azt kérdi: – Mi olyan vicces? Persze semmi, apu próbálja visszanyerni a méltóságát újra, és tovább kérdezgeti, tanítgatja őket.

A bünti teljesen egyensúlyban van a tettel, nincs dzsúz vedelés ezért a bűnért. Valószínűleg imádják, és ez elég is lesz nekik ahhoz, hogy megszeppenjenek, és kerüljék a festékes vödröket.

Annyira röhögtem, annyira… Ráadásul a vége felé hallható, hogy egy újszülött is sír a háttérben, szóval van ott élet, a két kis csibész kihasználhatta az üresjáratot, amikor a szüleik figyelmét más kötötte le.

Ne nyafogj, a gyereknevelés jó móka! – kattints ide a vicces fotósorozat 1.részéért!

Helyzet van, apa így esik pánikba – kattints ide a bejegyzésért!

A gyerekek amúgy előszeretettel kísérleteznek a saját arcukon. Először is itt az unokahúgomról egy kép, amin teljesen gyönyörűre mázolta magát a rúzsommal, miközben elment ‘pisilni’. Megjelent ebben a sminkben, és totál kétségbeesett, mert annyira röhögtem, hogy ömlött a szememből a könny és sípolva kapkodtam levegőért. Meg kellett nyugodnom, aztán őt is leápoltam testileg, lelkileg. (Remélem Ő is úgy emlékszik erre a történetre mint én, és csak nagyokat röhög ha eszébe jut. 20. életévéhez közelít, a kép tehát nem mai 🙂 )

saci

Majd sok évvel később a saját lányom (balra) megismételte ezt Avatár stílusban a kis barátnőjével, Lilivel. Ugyanez a szisztéma. Eltűntek, csendben voltak, felbukkantak 🙂

kék

Nem borultunk ki. Röhögtünk, de nagyon 🙂

Szerző : Gini Papp – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!