Illúzió

Lélegzetelállító kertet varázsolhatsz kavicsokból!

A kert, vagy  a hátsó udvar az egyik legjobb hely, ahol a lakók kreatívkodhatnak. Miért vennénk körbe a gyönyörűen gondozott növényeinket egy silány, kiöntött beton úttal esetleg, amikor létrehozhatjuk a csodát is helyette? 15 olyan utat hoztam, aminek mindegyike egy-egy műalkotás. Folyami kövek, vagy kavicsok, bárhol fellelhető dolgok, csak ki kell gondolni egy jó designt és már neki is foghatunk, hogy a kertünkbe varázsoljuk Alice csodaországát.

 

 

út

út1

Kattints ide és nézd meg a lélegzetelállító 3D-s padlók 1.részét is!

út2

út

út1

Hogyan válhat kedvenc helyeddé mini loggiád? Mutatom – kattints ide az 1.részért!

út3

út4

út1

út3

Figyelj, mutatom, hogyan lesz neked növény tornyod akár az erkélyen is! Kattints!

út5

út5

út3

út6

út5

út66

út5

Lenyűgözőek nem igaz? Engem teljesen rabul ejtettek, és nem tudok tágítani a gondolattól, hogy ha nem is utat, de valamit ki kell raknom kavicsokból… Aztán jöhet az út!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
Forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Andrea Müller says:

    Jajj, de meseszép kertek! Bárcsak nekem is lenne egy szép nagy házam, hatalmas gyönyörű kerttel. Nagymamámnak van, imádom is, mikor nála vagyok és kimehetek olvasgatni, zenét hallgatni oda. Ő imád kertészkedni, ezek a díszes köves járdák is biztosan nagyon tetszenének neki! 🙂 http://lakberinfo.hu/kert/kertek/2015-03-15-burkolt-kerti-utak-kovel-es-faval/ Ezek is nagyon jól néznek ki! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!