Illúzió

Arnold Schwarzenegger 6 tanácsa az élethez

A 20.század filmtörténet egyik legismertebb sora, az I’ll be back (Visszatérek). A Terminátor szavai voltak ezek, akiről minden élő és mozgó ember tudta, hogy Arnold Schwarzenegger formálta meg. És ez az ember, végérvényesen összeforrt a karakterrel, amely minden idők legnagyobb bevételét produkálta akciófilm kategóriában. 
A férfi, aki annyira eredményes testépítő volt, hogy hétszer nyerte meg a Mr.Olympia és hatszor a Mr.Universe címet, a férfi aki egy osztrák falucskából indult de Hollywood Golden Globe-díjas színésze lett és Florida 38. kormányzója, 6 fontos tanácsot oszt meg velünk abban a motivációs videóban, amit most hoztam. Mondhatnám ez itt a RECEPT. Ő eszerint építette fel az életét, és ez lett az eredménye. Fontos gondolatokra számíthatunk.

 

 

A mentálisan erős emberek ezt a 15 dolgot kerülik! Kattints ide!

swarzi

A kínai milliárdos 10 alapelve ITT!

A Schwarzenegger-jelenség nem egy „buta testépítőről”, vagy beképzelt celebről szól, aki jókor volt jó helyen. Arnold Schwarzenegger életútja egy olyan emberről szól, aki tudja mit jelent a teljesítmény, a lemondás, a fájdalom eltűrése, a kudarcok elviselése és az akadályok leküzdése. Aki pontosan tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy ne csak túléljünk egy életet, hanem nyomot is hagyjunk magunk után.

„Ha hallgattam volna a hitetlenkedőkre, akkor még mindig az osztrák Alpokban jódliznék” nyilatkozta Schwarzenegger már Amerika egyik legnépszerűbb politikusaként. Nem kell kolosszális izmokat növesztenünk vagy egy államot vezetnünk ahhoz, hogy sikeresek legyünk az életben, de talán eltöprenghetünk e nem mindennapi ember szavain. Készen állsz arra, hogy megtudd mi a sikeres élet 6 szabálya Schwarzenegger szerint?

Ebben a cikkben ritka fotókat találsz hírességekről, még mielőtt megismerted őket. Schwarzenegger első amerikai képe is benne van. Kattints ide!

Az első szabály: Bízz magadban!
A második szabály: Hágd át a szabályokat!
Ez az, ami a harmadik szabályhoz vezet: Ne félj a bukástól!
És ebből következik a negyedik szabály: Ne hallgass a rosszakarókra!
És itt jön az ötös számú szabály, mind közül a legfontosabb: Dolgozd ki a beledet!
És a hatodik szabály: Valamit mindig adj vissza!

Schwarzenegger óriási fazon, kész átveréssel sokkolt! Kattints ide a videóért 😀

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(forrás: bodybuilding.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!