Illúzió

Mi a legfontosabb az életedben – meseházikó személyiségteszt

A következő személyiségteszt nagyon érdekesen működik. Ha alaposan megnézted a 6 kockából álló kollázst, válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, meg fogja mutatni, mi számodra a legfontosabb az életben. Az erdélyi pszichológusok elemzése be fog találni nálad is!

 

 

meseházikó

Ha választottál, nézzük a magyarázatot!

1.kép

Nagyon nyitott személyiség vagy, nem szeretsz titkolózni. Semmi rejtegetnivalód nincs, és ezt a környezeted is érzi. Könnyen megközelíthetőnek tartanak, ezért sok barátod van, soha nem vagy magányos. Amit eltervezel, azt meg is éled, mert alap hozzáállásod a dolgokhoz: “Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne azt tegyem, amit akarok!”.

2.kép

A legfontosabb számodra a magán és a családi élet. A napnak azt a pillanatát várod leginkább, amikor elszakadsz a mindennapi élet problémáitól és végre együtt lehetsz a szeretteiddel. Mert az otthon jelenti számodra a legbelsőbb menedéket, ahol nincs helye pletykának, negatív gondolatoknak és aggodalmaknak.

3.kép

Igazi “éjszakai bagoly” vagy még akkor is ha egész nap dolgozol úgy, mint mindenki más. De este, amikor végre hazaérsz megnyugszol és tartalmas időt töltesz családod és barátaid körében. Szeretsz velük otthon lenni, filmeket nézni, zenét hallgatni, együtt főzni, bármit amit nem engedhetsz meg magadnak a nap folyamán. És ez máris megmagyarázza miért nem vagy te egy koránkelő típus.

4.kép

Még ha mások megpróbálnak is meggyőzni, hogy lépj ki a komfortzónádból, nem teszed meg, mert neked ez a kényelmes, jól érzed magad így. Félénk természeted van, szeretsz minőségi időt eltölteni szeretteiddel, mégis elég gyakran érzed úgy, hogy magányra van szükséged. Ez egyáltalán nem rossz dolog. Úgy éld az életedet, ahogyan te szeretnéd, ne hagyd, hogy befolyásoljanak mások!

5.kép

A ház számodra a világegyetem központja. Olyan nagy házat választottál, mint a lelked! Mindenkit, és mindent bevinnél a ‘házadba’, aki az utcán szenved, legyen az sérült állat vagy otthontalan ember. Két lábbal, stabilan állsz a földön, rendíthetetlenül optimista személyiséged folyamatosan készen áll a segítségnyújtásra. Mindig arra törekszel, hogy a körülötted lévők is örömmel élhessék az életüket.

6.kép

Bár néhányan azt mondják rólad, hogy titokzatos személy vagy, aki biztosan rejteget valamit, te tudod, hogy ez nem így van. Természetes, hogy meg akarod tartani a magánszférádat, és nem teszed az életedet az ablakba, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy titkokat rejtegetnél. Néhányan arrogánsnak tartanak, mert nem vagy hajlandó részt venni a pletykálkodásaikban, de ez nagyon rendben van így. Ne foglalkozz azzal, ki mit gondol rólad! Továbbra is tartsd meg ezt a jó szokásodat, a jó dolgokat oszd meg a világgal, a kevésbé jókat csak a hozzád közel állókkal. 

 Szerző: Gini Papp – Illúzió
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!