Illúzió

Válassz egy szívet, sokat elárul rólad! – személyiségteszt

 

 

 

A szív kényes jószág, nagyon szépen kéne bánnunk vele. Ennek ellenére sokszor hagyjuk magunkat mélyen megsebezni és mi magunk is ezt tesszük egy-egy párkapcsolatban. 

szívem

Válassz a képen látható négy szív közül egyet, és nézd meg mit árul el rólad, párkapcsolati választásaidról, a szerelemhez/szeretethez való viszonyodról!

szív

Szíved epedve vágyik a szenvedélyre. Te magad is teljesen és mélyen szeretsz, beleadod magad a kapcsolatba. Mindig hagyod, hogy a szíved vezessen. Soha nem bánod utólag ha beleugrottál egy kapcsolatba és megteszed újra és újra. A szíved sokszor fájt és összetört már, de cserébe kaptál szenvedélyes szerelmeket is. Érted, hogy a veszteség csak egy része ennek a játéknak, és megéri a kockázatot. Aki mer, az nyer!

üres

 

Racionális típus vagy, ezért nem a szíved, sokkal inkább az eszed vezet. Te egyszerűen így vagy boldog. Apró dolgokban is megtalálod az örömödet. Többre tartod a nyugalmadat, belső békédet, mint a nagy és heves érzelmeket. Ezért nincs túl sok heg a szíveden, nem tört ketté sokszor. Lehet, hogy nem talált meg még a nagy szerelem, de a szíved békében van. Nyitott vagy rá, és egy nagy csomó szeretet vagy képes adni a világnak.

szív

Szíved nagyon vágyik már az igaz szerelemre. Lehet, hogy sokáig kell ere várni, de te hajlandó vagy erre. Van egy elképzelésed a nagy szerelemről, és ezt folyton rendezgeted magadban. Azt szeretnéd, ha a szíved valóban boldog legyen. Valószínűleg kicsit megsebeztek már, ezért könnyen csalódsz. Hosszú időt vesz igénybe a szív gyógyulása. Sosem felejted el a sebeket, amelyeket okoztak rajtad, de tudod, hogy megtalál a boldogság.

firka

A szíved egyszerre vágyik sok mindenre. Nehéz kiigazodni azon, hogy mit akarsz, de azt legalább azonnal akarod. Gyorsan változtatsz vágyaid irányán, és nehéz megjósolni mit fogsz érezni holnap. Egyik nap lángolóan szerelmes vagy, másikon totál közömbös. Számodra semmi sem egyszerű, ha a szerelemről van szó. A szíved sokszor megtört, ezért kicsit megkeményedtél, itt az ideje gyógyítani. Bármilyen mélyek is azok a hegek, tudd, hogy beforrnak és megtalál az igaz szerelem.

Ha tetszett oszd meg te is, és nézz szét a lap alján lévő képes ajánlóban is!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(forrás: blogthings.com, saját fordítás)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!