Illúzió

Válaszd ki az orrod képét, megmondom ki vagy!

orrok

 

 

(fotó és teszt: kavalarissa.eu)

Számos szakértő egyetért abban, hogy az orrunk, feltárja személyiségünk rejtett aspektusait. Ezért is javasolják, hogy ha találkozol valakivel, először az orrára nézz rá, hogy információt kapj jelleméről is. A következő képek közül válaszd ki saját orrod formáját és olvasd el az alatta lévő elemzést.

sas

Görbe vagy római orr

A lefelé görbülő orr tulajdonosa nem az a típus, aki hallgatna bárkire is, és beállna a sorba. Ő bizony nem követi a tömeget és önálló véleménye van a dolgokról. Lázadó természetű és bizalmatlan az idegenekkel szemben. Temperamentumos, ingerlékeny ember, aki mindent megkérdőjelez. Nem fogadja el a dolgokat bemondásra, bizonyítékokra van szüksége a döntéshez. Az összpontosító képessége kiváló.

pisze

Pisze orr

Ha nő viseli ezt az orr típust, tele van szeretettel, gyakran túl is buzog benne. Ha férfi, akkor nem igazán képes aggódni a jövőjéért, ezért életművészként él, gyakran másoktól függ. Kedves, optimista ember típus. Szeret törődni embertársaival, néha olyan túlzó módon, hogy mások problémáit fontosabbnak tartja a magáénál. Talán ebből adódik, hogy környezete gyakorta aggódik érte, úgy érzik segítségre szorul, de ez csak a látszat, nem így van. Néha naiv, döntéseiben bizonytalan. Nála keresve se lehet lelkesedőbb embert találni, kísérletező kedve pedig határtalan.

egyenes

Egyenes orr

Az egyenes orr vezetői képességekről, fegyelmezettségről, rendszerezettségről árulkodik, ugyanakkor önteltségre hajlamos személyiséget is takarhat. Ha orrod egyenes, igencsak inspiráló személyiség lehetsz, akinek fantasztikus szervezőkészsége van, praktikus észjárással rendelkezik, és remekül viseli a krízis helyzeteket is.  Az ilyen ember békés, de nem szégyenlős, és nagyon értelmes. Segítőkész, akire mindig, minden helyzetben lehet számítani.

sas

Széles orr

A széles szaglószervvel megáldott emberek általában nagylelkűek, bátrak, és nagyszerű vezetői képességekkel rendelkeznek. Erőteljes, határozott személyiség jellemző rájuk, kevés az olyan pillanat, amikor nyugton maradnak és képesek ellazulni. Az ilyen embernek mindig tennie kell valamit, mert ha éppen „tétlen”, akkor úgy érzi, elvesztegeti az időt. Az ősi Perzsiában a nagy orr a szépség jele volt, királyukat, Xerxészt ezért tartották a legszebb férfiúnak. Kleopátra egyiptomi királynő szépségét is szabályos nagy orrának tulajdonították.

húsos

Húsos orr

Akinek az orra keskeny és hosszú, de a csúcsa pisze, gyors észjárású, aki gyorsan cselekszik minden helyzetben. Mélyen éli meg az érzelmeit, jóindulatú és segítőkész. Biztos, hogy sok ember veszi körül őket és szeretnek a társaságában lenni. Gyakran találni közöttük különösen okos embert. Bőséges energiaforrással rendelkeznek, inkább önállóan, mint csapatban szeretnek dolgozni.

Ha tetszett a teszt oszd meg te is, és nézz szét a lap alján lévő képes ajánlóban is.

Szerző: Gini Papp – Illúzió
(források: kavalarissa.eu, noiportal.hu)

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!