Illúzió

Válassz egy képet, mondom mit árul el rólad! – személyiségteszt

Az amerikai pszichológusok által készített személyiségteszt nagyon pontos. Annyi a dolgod, hogy választasz egyet a képek közül némi megfigyelés után, és megnézed a számodra vonzó képhez tartozó magyarázatot. Meg fogsz lepődni!
Ha nem találó 70 %-ban legalább az elemzésük, akkor lehet, hogy elkapkodtad a választást. Nézz rá újra a képkockákra és érezd meg melyik szólít meg teljesen egyértelműen!

 

 

kép

(kép és teszt: nevsedoma.com.ua)

Nézzük hát, mit takar az általad választott kép, amely rád vonatkozó elemzéssel szolgál.

első

Nyugodt, boldog, vidám típus vagy

Spontán ember vagy, aki szeret hirtelen jött ötletei alapján cselekedni. Nyitott vagy mindenre, és maximálisan kiélvezel minden pillanatot. Belső mottód: “egyszer élünk”. Kíváncsian fordulsz az új dolgok felé, nem viselnek meg a változások. Semmi sem rosszabb számodra, mint amikor úgy érzed, hogy valamihez nincs elég erőd már, és nem rohanhatsz előre, a változás felé. A kötöttség megöl, a korlátozásokat nehéz bilincsként éled meg. Imádod a meglepetést, mindenben az élményt keresed bárhol, bármit, bármikor.

első

Független, eredeti, furcsa típus vagy

Korlátlan szabadságra van szükséged, mert legfőbb igényed az önkifejezés, méghozzá egyedülálló módon. A semmittevés időszakaiban is kreatív, művészi tevékenységeken töröd a fejed és azoknak hódolsz. A szabadság, függetlenség iránti vágyad mindennél erősebben munkál benned, ezért nagyon gyakran csinálod pont az ellenkezőjét annak, mint amit a környezeted elvárna tőled. Egy igazi individualista vagy. Soha nem követsz vakon semmilyen trendet, éppen ellenkezőleg, te magad hozod létre azokat. Saját elképzeléseid, egyéni erkölcsi normáid szerint éled az életedet, szabályok nélkül. 

három

Önelemző, érzékeny, megfontolt típus vagy 

Ki nem állhatod a felületességet, inkább egyedül vagy, mint hogy olyan beszélgetésekben vegyél részt, amelyek semmiről sem szólnak. Sokkal nehezebben birkózol meg magaddal, az emberi viszonyaiddal, a rendszer elvárásaival mint az átlag ember. Rendkívül erősek baráti kapcsolataid és ebből meríted az erődet legtöbbször, ezért kincsként őrzöd őket. Belső harmóniádat ezek a viszonyok alapozzák meg leginkább. Bár sokat vagy egyedül, ritkán unatkozol, mert szeretsz foglalkozni belső világoddal is. A magad által szabott úton haladsz öntudatosan, minél “huzatosabbnak” érzed a világot, annál jobban őrzöd szoros, éveken át tartó kapcsolataidat. Megfontolod a lépéseidet, soha nem hozol elhamarkodott döntéseket.

négyes

Gyakorlatias,  kiegyensúlyozott, harmonikus típus vagy

Nagyra értékeled a természetességet. Nehezen viselsz mindenféle mesterségességet, hivalkodást, követelőzést. Az egyszerű vonalakat, formákat szereted és így is kommunikálsz. Kivívod környezetedet csodálatot könnyedségeddel, józanságoddal, azzal, amilyen szilárdan, két lábbal állsz a földön. Az emberek tudják, hogy számíthatnak rád, mert maximálisan biztonságban érzik melletted magukat. Melegszívű, humánus emberként ismernek. Nem tűröd a talmi csillogást, tudod, hogy nem minden arany, ami fénylik. Utálod a divathóbortokat, te magad visszafogott vagy, szerényen elegáns, mind ruházatban, mind viselkedésben.

öt

Professzionális, gyakorlatias, magabiztos típus vagy

Felelősségteljesen éled az életet, azt tartod egyetlen és elfogadható módnak. Nem a szerencsédben bízol, a véletlenekben, inkább saját magad teszel a sikerért, boldogságért. Minden problémát gyakorlatiasan oldasz meg, így nem bonyolítod az életedet, egyszerűen beleállsz a dolgokba. Realistaként kétségtelenül biztos vagy a döntéseidben, mivel előtte hosszan mérlegelsz. Mindenki biztos lehet abban, hogy bármilyen felelősségteljes feladatot végrehajtasz. Erre te vagy a legjobb jelölt. Akaraterőd magabiztosságot is kölcsönöz számodra. Soha nem vagy teljesen elégedett magaddal amíg nem valósítod meg elképzeléseidet teljes pontossággal.

hat

Békés, szerény, körültekintő típus vagy

Veled könnyű kijönni, békés természeted miatt imádnak az emberek a társaságodban lenni. Könnyen barátkozol, de ügyesen helyet tartasz fenn a függetlenséged, magánéleted számára. Időről időre elvonulsz, hogy elmélkedj az élet nagy dolgain, egyedül kell tágítanod a nézőpontjaidat. Nem idegen számodra, hogy gondolkodj az élet értelmén, szeretsz filozofálni, spekulálni különböző témákon. Mivel békében állsz magaddal és a világgal, szeretsz idegen helyeken tartózkodni egyedül is, értékeled a szépséget, hűséget, harmóniát. Bár rád sütik néhányan, hogy magányos farkas vagy, ez nem így van, annyi az egész, hogy irigylik, neked nincs szükséged mankókra.

hét

Magabiztos, megbízható, elemző típus vagy

Legnagyobb erősséged a képesség, hogy megértesz másokat. Szeretnéd, ha a körülötted élők is hasonlóan láthatnák a világot, amit te már mélyen és sokszor kielemeztél. Életedben hatalmas szerepet játszik más kultúrák megismerése, a legtágabb értelemben is. Nem csak saját, egyedi ruházati stílusod van, de a gondolataid is nagyon eredeteik. Örömként éled meg amikor a barátaid is elkezdenek ahhoz a kultúrához vonzódni, amihez te. Külső jegyeid is árulkodnak arról amihez vonzódsz. Megértő és magabiztos emberként segítesz másoknak is fejlesszék látásmódjukat, és terjesszék ki azt.Elegáns, különleges, divathóborttól mentes stílusod van.

hat

Álmodozó, romantikus, érzelmi típus vagy

Rendkívül érzékeny és sérülékeny ember vagy. Kereken megtagadod az engedelmességet mindenféle felső vezetéssel szemben. Nem akarod józanul, racionálisan nézni az élet dolgait, a világot. Érzelmeid vezetnek, hajlamos vagy a föld felett járni. Az álmaidat hajtod, ezért nagyon nehezen jössz ki olyan emberekkel akik racionálisak, szabálykövetők. Nem engeded, hogy gazdag érzelemvilágodat bárki is korlátozza, előírja számodra mit kellene tenned.

négy

Dinamikus, aktív, nyitott típus vagy

Nagyon tudsz szeretni. Nem engeded, hogy megbénítson a napi rutin, bármiféle kockázatvállalásra hajlandó vagy azért, hogy izgalmat vigyél az életedbe. Hajlandó vagy feladni ezért minden stabilitást és kiszámíthatóságot. Imádod a változatosságot, te magad szereted irányítani a dolgokat, s mindenben kezdeményező szerepet vállalsz. Szeretsz a középpontban lenni mindenhol. Mindig minden problémára azonnali megoldást javasolsz, ez azonban nem jeleneti azt, hogy helyesen is értékeled a helyzetet. Lehetetlen megjósolni mit fogsz csinálni a következő fél órában, mert mindig tettre készen állsz. Nyitott, kifelé forduló ember vagy, könnyen kötsz tehát kapcsolatokat, és általában jó barátságok is születnek ezekből.

Szerző: Gini Papp – Illúzió

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!