Illúzió

Vajon te fajtiszta vagy? Meglepő videó!

A teljes indoeurópai lakosság összesen tíz őstől származik. Valószínűleg ez a tíz ős tudta csak túlélni az időjárás és minden egyéb viszontagságait. Ennek a 10 ősnek a genetikai állománya ismétlődik minden európaiban. Ezek után, ki lenne olyan hülye, hogy tiszta fajról vagy nemzetről beszéljen? Hát az ultrák.

 

 

Mi a teendő, ha minden évben neonáci felvonulást szerveznek a városodban? Kattints ide 😀

Mindig tátott szájjal nézem, amikor valaki brutalitásig tartja magáról a magyarságát. Magukban érezve Góg és Magógot, szalonnától szélesre nőtt hátukat teljes Trianon Magyarország térkép takarja, rovásírás fut végig a lábszárukon, szittya bőrpénztárcából veszik ki az ötszázast a sörre és mindenképpen hosszú hajjal, szakállal mutatják, hogy ők ősmagyar férfiak. Értem én ezt a fajta nemzeti öntudatot, csak röhögök is rajta. Mert ugye vajon mit fogunk kezdeni mi, a stadionok országa a megannyi Kárpátaljáról, Felvidékről, Őrvidékről, Erdélyből és Délvidékről érkező felebarátainkkal ha váratlanul meghallgattatnak az imáik és visszacsatolják hozzánk őket? 
A magyar gyerekek fele éhezik a Gallup intézet szerint jelenleg. Más se hiányozna ide, mint a visszacsatolt szegénység… Mássse…

Azért remélem azt sem gondolja senki manapság, hogy ő fajtiszta!

Csak 4 perc kell ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a másikhoz! Szívmelengető kísérlet ITT!

teszt

(részlet a videóból: mindenkire ráférne egy DNS vizsgálat, de főleg az ultrákra)

A legszebb társadalmi kísérletek egyike ITT: 4 perc szemkontaktus egy idegennel

Beszéljünk rólam. Anyai ükanyám pipás cigányasszony volt, aki pipamocsokból jósolt. Sok szoknyás, fejkendős, káromkodós.
Apai ágon német vagyok. Bajba is lettek volna velem Auschwitzban asszem. Egy hétig tekertem volna, egy hétig szívtam volna a gázt, mi? 
Vizes kék szemeimmel, fehér bőrömmel sok helyen ‘eladhatnám’ magam. Na, dehát miért? Kérdem én. Nem k*rva mindegy a nemzetiség és  faj?!
Remélem mindenki előtt világos, hogy “fajunk” fele Angliában és más nyugati országokban él “migráns”-ként. Tényleg ennyire kardinális kérdés, hogy milyen vér folyik az ereinkben?

Gyerekes. A homokozóban kellett volna hagyni ezeket az identitás problémákat… Nőjünk már fel az Isten szerelmére!

video

(részlet a videóból)

Szegedi Csanád. A jobbik alelnökeként hirdette a kirekesztést és – saját bevallása szerint – mocskoszsidózott. Aztán egy nap kiderült, hogy ő is zsidó. Sőt, a nagyanyja megjárta Auschwitzot.

“Anyukám sokszor el akarta mondani, de nem sikerült. Tizenhét éves koromban addig jutott, hogy „Csanád, nem szabad senkit gyűlölni, az nagyon csúnya dolog, ne légy antiszemita”.

És?

Kezemben a Magyar Fórummal szónokoltam neki arról, hogy a zsidók micsoda népség, az egész világot a kezükben tartják.

Erre ő?

Felém fordult, hogy „gondolj bele, ha te is az lennél”.

(…)

Mi volt a végső érv a zsidó vallásúvá válás mellett?

Amikor a nagymamám elmesélte, hogy a nagyapám első családját kiirtották a nácik. Na, az észhez térített. Nagyapám szép szál ember volt, olyan magas, mint én. Hastífusszal, negyvenkilósan jött haza a lágerből, az éltette, hogy viszontláthatja a feleségét és két gyerekét, ám az fogadta, hogy az ötéves Jancsika és a hétéves Boriska az édesanyjukkal együtt meg lett semmisítve. Nagyapám szerencsére ezt a szörnyű lelki megrázkódtatást is túlélte, és később az én nagymamám lett a második felesége. Kétéves voltam, amikor nagyapám meghalt, így rá sajnos nem emlékszem. Amikor 2012-ben megismertem a történetét, magam is apa voltam. És azt mondtam, ha akármekkora pofátlanságot és gátlástalanságot erőltetve magamra maradok is a Jobbikban, a nagyapám gyerekeinek vérével nem tudnék elszámolni. Egyébként is, utáljak tovább minden zsidót? Utáljam a nagymamámat, az anyukámat, a testvéremet? Utáljam saját magamat?!”
(A teljes interjú itt található.)

Amerika legnagyobb neonáciját viccelte meg az Univerzum! Kattints ide a DNS tesztjéért 😀

Ne címkézz! – szívmelengető társadalmi kísérlet egy sötét szobában. Kattints ide!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
Videó forrása

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!