Illúzió

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

Van számodra ma egy remek kis optikai illúziós tesztem! Nézz rá a képre és jegyezd meg mi volt számodra az első, ami egyértelműen feltűnt!

 

 

lány

Tehát mi láttál meg először? 

Ha a lányt, aki a sekély vízben sétál:
Te vagy az az ember a környezetedben, akire mindig lehet számítani, igazi jó barát, cimbora. Mottód: “Élj a mának!”, ezért imádsz tevékeny lenni. Ugyanakkor azt is jelentheti, hogy hamarosan egy fontos személy érkezik az életedbe, aki tovább segít egy nehéz helyzeten. Nagyon fontos fordulópont várható az életedben. Légy résen!

Ha a fát láttad meg a parton (jobb oldalon):
Régóta küzdesz valamivel, amiből győztesen kerülsz ki! Mindenképpen pozitív változás érkezik az éledbe. Érdemes most lottóznod is, nyereményre számíthatsz. 

Ha a híd tűnt fel először – a lány háta mögött -:
A megtestesült racionalizmus. Te aztán két lábbal állsz a földön. Minden apró dolgot nagy gondossággal szervezel meg, nem érhet meglepetés az életben. Igazi könyvmoly vagy, aki imádja a tudást. Pontosan tudod mi a célod az életben és mindent megteszel azért, hogy el is érd.

Ha az arc számodra elő pillantásra a meghatározó (amit távolabbról nézve ad ki a kép):
Téged klónozni kellene, olyan pozitív személyiséged van. Mindennek a jó oldalát látod. Viszont picit le kell jönnöd a realitás talajára, és meg kell tanulnod, hogy nem feltétlenül kell mosolyognod a világra, ha éppen problémák gyötörnek. Engedd, hogy néha belássanak oda is az emberek, és segítő kezet nyújthassanak neked!

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Sándor Szücs says:

    egy leninhez hasonló fejet először aztán egy női alakot


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!