Illúzió

Brad Pitt: “A nő visszatükrözi a pasiját!”

‘Tükröd leszek hogy lásd ki vagy ha nem látnád.’ Így működünk mi, emberek. Ha mindenki magába néz és visszatekint jó és rossz kapcsolataira, akkor fel fog rémleni számára, hogy míg egy jó kapcsolatban szárnyalt, addig egy rosszban csak ráncosodott. Minden emberi kapcsolat tükröt tart, különösen igaz ez a párkapcsolatra.

 

 

brad

(fotó: vanity fair italia)

Brad Pitt kitűnő mondattal indokolta egykori válását! Kattints ide érte!

Míg sokan kirakatházasságot élnek, és azt hiszed minden a legnagyobb rendben van, mások őszintén felvállalják nehézségeiket. Brad Pitt is így tett. Át akarta adni tapasztalatát arra vonatkozóan, hogyan mentette meg házasságát ahelyett, hogy a sutba dobta volna. Mert az a könnyebbik út. Nem könnyű, csak könnyebbik. Sokan választjuk ezt a bizonyos könnyebbiket is. Egyszer, kétszer, akár többször is.  Aztán azon kapjuk magunkat, hogy egy következő kapcsolatban újra játsszuk ugyanazokat a hibákat, majd már csak azt észleljük, hogy elfogyasztottunk egy tucat nőt vagy férfit, de egyedül maradtunk, mert nem voltunk képesek becsületesen szembenézni problémáinkkal, tenni értük pedig pláne nem. Érdemes tanulnunk tehát az ilyen önfeltáró vallomásokból:

Kattints ide és nézd végig az 52 éves Brad Pitt változását képekben!

brad

Ha szerelem nélkül mész végig az úton, nem is éltél (kattints a linkre)

“A feleségem beteg lett. Folyamatosan idegeskedett a munkahelyi, személyes gondjai és a gyerekkel való problémái miatt. 35 éves korában nagyon lefogyott, vékony lett és rengeteget sírt. Nem volt boldog nő. Állandóan fájt a feje, a mellkasa, a hátán becsípődtek az idegek. Éjjelente nem aludt, csak reggel valamennyit, és nagyon hamar elfáradt a nap végére. A kapcsolatunk a szakítás határára került. A szépsége egyszerűen elveszett, karikásak lettek a szemei, rejtegette az arcát és nem törődött magával. Befejezte a filmezést és visszautasított minden szerepet. Teljesen elvesztettem a reményt és gondoltam hamarosan el fogunk válni.

De aztán elhatároztam, hogy cselekedni fogok. Tudtam, hogy nekem van az egyik leggyönyörűbb nőm a földön, akiért rengeteg férfi odavan, de közülük én vagyok az, aki átölelheti és aki mellett elalszik. Elkezdtem őt virágokkal, csókokkal, bókokkal elhalmozni, megleptem egy sor aprósággal. A nap minden percében örültem annak, hogy ő van. Sok ajándékot adtam neki, és érte éltem. Elismerően beszéltem róla szűk baráti körben és a nagy nyilvánosság előtt, sőt minden témám róla szót, dicsértem őt, amerre jártam. Bárhol, ahol csak jártam… Nem fogják elhinni, de teljesen kivirágzott! Gyönyörűbb lett, mint valaha. Visszaszerezte a súlyát, mert már nem volt ideges se magára, se rám, se a világra. Nem hittem, hogy képes jobban szeretni engem is, mint addig, de ezt történt. Rajongásig szeretett és akkor rájöttem egy fontos dologra! A nő visszatükrözi a pasiját!!!”

(Természetesen itt nem arról van szó, hogy ajándékokkal kell elhalmozni bárkit is, de apró figyelmességek jól tudnak esni. A törődés mindenképpen…)

Három embertípus, akivel találkoznod kell az életben – kattints ide!

Van itt egy film, Szerelempróba vagy Tűzbiztos házasság. Mindkét cím alatt fut, ha rákeresel. És, hogy miért gondoltam, hogy itt a helye? Mert mindenkinek látnia kellene, akinek válságban van a párkapcsolata. Bár keresztény alapokra helyezték a mondanivalót, ideológiai nézeteket félretéve is hasznosíthatjuk. Gyakorlatias, értékes tanácsokkal képes ellátni azt, aki hajlandó tenni valami haldokló kapcsolatáért. 

“A film óriási visszhangot váltott ki. A moziban a vetítés végén sok pár könnyek közt öleli át egymást. A bemutató utáni napok óta több száz e-mailt kaptunk az ország minden részéből. A film hatására több pár elnapolta a válópert. Egy házaspár új jegygyűrűt vett, kifejezve, hogy megújítják Istennel és egymással kötött szövetségüket. Vannak, akik bocsánatot kértek és kiengesztelődtek egymással. Boldoggá tesz, hogy Isten működik, és megváltoztatja az emberek életét” – mondta Alex Kendrick, a film rendezője. 
Szóval valami tud ez a film…

Liam Neeson pároknak szóló tanácsát érdemes megfogadni! Kattints ide!

A szexualitás frekvenciái, avagy önismeret a partnereden keresztül – könyvrészlet ITT!

Hozd ki a legtöbbet az életedből, használj magadnak! Ezt tette Angelina és Brad nemrégiben kambodzsai gyerekekért!

A témában ajánlom még:

Müller Péter: A magányban berozsdásodsz!
Feldmár András idézeteit! Kattints IDE!
Popper Péter 10 fontos tanácsa szívügyekben ITT!
Hipszter nagypapák, imádjuk a stílusukat ITT
Ha kapuzárási pániktól szenvedsz, ez a te olvasnivalód! 😀 Kattints ide!
Minden nőből lehet királynő! A sorozat első részéért kattints ide!
Megható képek és idézetek a szerelemről ITT!
A legmeghatóbb esküvői fotók történeteikkel ITT!
21 Csernus mondat, ami ébresztőt fúj a nőknek ITT
Ezeket tanultuk meg az Ízek, imák, szerelmek-ből! Kattints ide!
A vérfarkas doki szókimondó válaszai a szexről – kattints ide és nevess velem!
Ismerd meg a férfiak agyban lévő “SEMMI DOBOZ”-t! Kattints ide!
Keanu Reeves még mindig metrón utazik… – kattints át a cikkhez ITT!
45 megszívlelendő tanács, melyet hetente el kellene olvasnunk ITT!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!