Illúzió

Szívesen örökbe fogadnál egy gyönyörű virágcsokrot?

“2016. június 28-án második alkalommal kerül megrendezésre a Virágot egy mosolyért! rendezvény, amelynek célja, hogy a virágok szépségével mosolyt varázsoljunk kicsik és nagyok arcára. Ingyen hazavihető virágcsokrok megtalálására és örökbefogadására hívjuk az ország apraját-nagyját. A közterekbe, parkokba kihelyezett “árva” virágcsokrokat bárki hazaviheti, azaz INGYEN örökbe fogadhatja azokat. Megköszönjük, ha az örömödet megosztod másokkal is, a virágokról készített fotókat elküldöd a virágcsokrot készítő virágbolt részére és ide nekünk is, hogy minél több ember arcára varázsoljanak mosolyt a virágok.” –  olvashatod az esemény hivatalos honlapján
A virágkötők, virágboltok a közterekre, parkokba egy kísérőkártyával együtt rakják ki a szebbnél szebb, ingyen elvihető csokrokat!

 

 

villamos

(61-es villamoson)

daubner

(Daubner Cukrászdánál a Szépvölgyi úton)

pad

(Elysées Rózsakert Bevásárló Központ)

árva

(A Myrtus virág már készül)

Ha június, akkor irány az Alcsúti Arborétum, szentjánosbogár lesre – részletek ITT!

A The Lonely Bouquet (http://www.thelonelybouquet.com/) néven futó nemzetközi kezdeményezés Nyugat-Európában és az Amerika Egyesült Államokban különösen népszerű, ehhez csatlakozik a magyar virágkötő társadalom is.

Az ország bármely szegletében járva mosolyt fakasztó és örökbefogadásra váró virágcsokrokba botolhatunk. A közterekre, parkokba kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy melyik virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők. A készítők örömmel veszik, ha az új gazdik visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

A rendhagyó kezdeményezéssel a virágkötők azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a virág és a mosoly mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok. Sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal és egy mosollyal. 

Nyilvánvalóan ez jó reklám a csokrok készítőinek, de kinek fáj? Mi megtaláljuk és széles mosollyal visszük haza. Kattintunk róla egy képet, feltoljuk, megköszönjük és mindenki jól érzi magát. 

A Varázslatos Magyarország Természetfotós pályázat nyertes művei ITT!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!