Illúzió

Király Gábor sorozatos jótékonyságáról hallottál-e?

Bulvárhandabanda járja gazdagon a netet. Lájkvadászok tolják Ronaldo jótékonyságait. Szeretjük azt a fiút a tehetségével, kölyökképével, hisztijével együtt. Tudni lehet róla, hogy a Save the Children alapítvány követe is. Nyilván PR is van ebben, de az is lehet, hogy nem felejtette el honnan jött, és szívügye is.  Aztán jönnek most a totál ellenőrizhetetlen sztorik a Böjte Csaba gyerekeinek tolt nagy adományról, a régen cáfolt története is előbukkant, hogy a tibeti földrengés áldozatainak eurómilliókat adott… És ahogy osztják a népek Korda Gyuri januári szülinapját júliusban, és lájkolják tízezrek gondolkodás nélkül, az erről irkáló bloggerek is erre apellálnak. A gondolkodás nélküli lájkokra…
De most őszintén? Látjuk, hogy miért lovagolják meg a tollnokok ezt a vonalat most, ugye?
😉

 

 

ronaldo

Szóval mi fontosabb a Ronaldo-féle kamu híreknél? Talán, hogy a mi szürke macinacis, már nem siheder, pokoli tehetséges Király Gáborunk is csupa szív. 

Király1
(
fotó és hír: frisss.hu)

,,Az Év Vasi Embere 2015” kitüntetést Király Gábor, a Haladás válogatott labdarúgója vehette ám át, tudtad? Aztán a díjjal járó 100 ezer forintos jutalmat a válogatottsági rekorder hálóőr felajánlotta a Rum-kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium részére.

király

Az intézmény ebből az összegből a zenekara számára 2 db Glockenspiel ütős hangszert, 1 db cintányért, 1 db kalimbát, 2 db triangulumot és 1 db Casio szintetizátort vásárolt.
Az adományból vásárolt hangszereket Király Gábor ünnepélyes keretek között adta át a gyerekeknek. 

király

király

“Óriási munka volt a gyerekek részéről erre a műsorra felkészülni és én nagyon hálás vagyok ezért. Visszatérő vendégek vagyunk a rumi gyermekotthonban, ahol mindig öröm látni, hogy mennyire boldogok tudnak lenni a megajándékozott gyermekek. Többször voltunk már itt, volt, amikor a tévészerelésben segédkeztünk, szóval a családom számára mindig örömteli, ha segíthetünk.” – nyilatkozta, majd hozzátette, biztos benne, hogy nagyon sok helyen elférne ez az adomány, de ő, mint visszatérő, ez alkalommal is a rumi gyermekeket szerette volna támogatni.

voci
A sportember magánéletében is azt vallja, amit a pályán… Összetartozunk, felelősek vagyunk egymásért.

foci

Hajra Magyarország! Este Magyar-Belga! Mit vársz? Mit tippelsz? Én megelőlegezek egy 2-1-et 🙂
Bárhogy lesz is, mi összetartozunk! Egyre inkább. És ezt is köszönjük nekik!

Segíts, hogy a magyar válogatottat így fogadhassuk majd a repülőtéren! Kattints ide!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
Forrás

Szerző: Gini Papp - Illúzió

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Varsányi Mária Magdolna says:

    Emberséges,hajrá,2-1 .-re nyerünk.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!