Illúzió

Király Gábor sorozatos jótékonyságáról hallottál-e?

Bulvárhandabanda járja gazdagon a netet. Lájkvadászok tolják Ronaldo jótékonyságait. Szeretjük azt a fiút a tehetségével, kölyökképével, hisztijével együtt. Tudni lehet róla, hogy a Save the Children alapítvány követe is. Nyilván PR is van ebben, de az is lehet, hogy nem felejtette el honnan jött, és szívügye is.  Aztán jönnek most a totál ellenőrizhetetlen sztorik a Böjte Csaba gyerekeinek tolt nagy adományról, a régen cáfolt története is előbukkant, hogy a tibeti földrengés áldozatainak eurómilliókat adott… És ahogy osztják a népek Korda Gyuri januári szülinapját júliusban, és lájkolják tízezrek gondolkodás nélkül, az erről irkáló bloggerek is erre apellálnak. A gondolkodás nélküli lájkokra…
De most őszintén? Látjuk, hogy miért lovagolják meg a tollnokok ezt a vonalat most, ugye?
😉

 

 

ronaldo

Szóval mi fontosabb a Ronaldo-féle kamu híreknél? Talán, hogy a mi szürke macinacis, már nem siheder, pokoli tehetséges Király Gáborunk is csupa szív. 

Király1
(
fotó és hír: frisss.hu)

,,Az Év Vasi Embere 2015” kitüntetést Király Gábor, a Haladás válogatott labdarúgója vehette ám át, tudtad? Aztán a díjjal járó 100 ezer forintos jutalmat a válogatottsági rekorder hálóőr felajánlotta a Rum-kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium részére.

király

Az intézmény ebből az összegből a zenekara számára 2 db Glockenspiel ütős hangszert, 1 db cintányért, 1 db kalimbát, 2 db triangulumot és 1 db Casio szintetizátort vásárolt.
Az adományból vásárolt hangszereket Király Gábor ünnepélyes keretek között adta át a gyerekeknek. 

király

király

“Óriási munka volt a gyerekek részéről erre a műsorra felkészülni és én nagyon hálás vagyok ezért. Visszatérő vendégek vagyunk a rumi gyermekotthonban, ahol mindig öröm látni, hogy mennyire boldogok tudnak lenni a megajándékozott gyermekek. Többször voltunk már itt, volt, amikor a tévészerelésben segédkeztünk, szóval a családom számára mindig örömteli, ha segíthetünk.” – nyilatkozta, majd hozzátette, biztos benne, hogy nagyon sok helyen elférne ez az adomány, de ő, mint visszatérő, ez alkalommal is a rumi gyermekeket szerette volna támogatni.

voci
A sportember magánéletében is azt vallja, amit a pályán… Összetartozunk, felelősek vagyunk egymásért.

foci

Hajra Magyarország! Este Magyar-Belga! Mit vársz? Mit tippelsz? Én megelőlegezek egy 2-1-et 🙂
Bárhogy lesz is, mi összetartozunk! Egyre inkább. És ezt is köszönjük nekik!

Segíts, hogy a magyar válogatottat így fogadhassuk majd a repülőtéren! Kattints ide!

Szerző: Gini Papp – Illúzió
Forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Varsányi Mária Magdolna says:

    Emberséges,hajrá,2-1 .-re nyerünk.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!