Illúzió

Válassz egy kagylót! – személyiségteszt

Ha tengerparton jársz, egészen biztos, hogy a kagyló szedést is remek mulatságnak fogod tartani. Megfigyeléseim szerint, ez az egyik olyan ‘játék’, ami összehozza a felnőtteket a gyerekekkel. Élvezettel keresgélnek, hajlonganak együtt és kutatják a szebbnél szebb példányokat a fövenyen. És ki ne emlékezne gyermekkorából arra a pillanatra, amikor először tartott füléhez egy kagylót, hogy meghallgassa benne a tenger zúgását? Azt gondoltuk az óceánok egészének hangját volt képes magába zárni. Persze a magyarázat ennél sokkal prózaibb 🙂 
Válassz egy kagylót az alábbiak közül, meg fogja mutatni számodra, személyiséged rejtett vonásait!

 

 

 

kagyló

Élet igenlő, izgága ember vagy. Imádsz nyüzsögni, folyton mozgásban lenni. Megszállottan szeretsz csinálni mindent. Anélkül nem látod értelmét egyetlen tevékenységnek sem. Nem áll távol tőled a munkamánia se. Nagyon szeretik mások a társaságodat, mert feltöltöd őket kimeríthetetlen energiáddal. Keresd az egyensúlyt barátom! Engedd magad pihenni, igazán kikapcsolódni. A klasszikus értelembe vett “normális” élet elképzelhetetlen számodra. Teljesen elégedett vagy azzal, ahol manapság tartasz.

Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra! – Kattints ide!

kagyló1

Nagyon ügyesen koncentrálod az energiáidat arra, ami éppen érdekel. Kimeríthetetlen kreativitásod csodálatraméltó. Érdekes vagy az emberek számára. Irigylik aktív elmédet és lelkedet. Nem sűrűn ülsz egy helyben, de miért is kellene, nem igaz? Folyton a lehetőséget keresed, a csodálatosat, az érdekeset. Szereted a társasági életet, de nagyra értékeled az egyedül töltött időt is, amit hatékonyan szeretsz kihasználni. Ötletgazdagságod miatt nem ismered az  unalom szót.

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!

kagyló2

Az a fajta ember vagy, aki mindig tudja, hogy mit mondjon, vagy mit tegyen. Könnyen beleérzel mások helyzetébe, “belelépsz a cipőjükbe”. Kerülöd a pletykás, panaszkodós embereket, hiszen te magad mosolygós, boldog ember vagy. Érett személyiséged már korai éveidben is nyilvánvaló mások számára. Sokat nevetsz, nagyon jó a humorod, amivel sok konfliktust oldasz ki.

Itt van egyiptomi horoszkópod!

kagyló3

Ismered saját erősségeidet, és nagyszerűen tudsz velük balanszírozni az életben. Nagyon ügyesen kompenzálod a hiányosságaidat ezzel. Ha valamit a fejedbe veszel, abban nem igen lehet megállítani. Megszületik benned az elhatározás, és máris belefogsz. Kemény és szívós ember vagy. Nem vagy hajlandó beadni a derekadat egykönnyen. Az emberek nem mérik fel első pillantásra ezt az erőt benned. Mindig ráteszel az elvárásaikra. 

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is, és nézz lejjebb a lap alján lévő képes ajánlóba, hol számos hasonló tesztet találsz!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!